Μάνα έντυσε το τρίχρονο κοριτσάκι της πόρνη για τις ανάγκες τηλεοπτικού show!

8 09 2011

Έχουμε δει μητέρα να κάνει botox στο 8χρονο κοριτσάκι της, μάνα να ντύνει σταρ το 4χρονο κοριτσάκι της για καλλιστεία…Τώρα είδαμε και το χειρότερο…

Μάνα έντυσε το τρίχρονο κοριτσάκι της πόρνη για τις ανάγκες τηλεοπτικού show.

Το κοριτσάκι ντύθηκε κατ΄ εικόνα και ομείωση της Pretty Woman Julia Roberts όπου στην γνωστή ταινία υποδύεται την πόρνη που ερωτεύεται ο πλούσιος πελάτης της, αλλά όπως βλέπεις στη φωτογραφία, το αποτέλεσμα της προσπάθειας με την μικρή Paisley είναι το λιγότερο …θλιβερό!

Η παραγωγή της εκπομπής Toddlers and Tiaras του καναλιού TLC, έντυσε το κοριτσάκι που μόλις …έβγαλε τις πάνες του, με μίνι φούστα, ψηλές γυαλιστερές μπότες, ενώ του έβαλε και μια κατακίτρινη περούκα.

Και μπορεί κάποιοι να  λένε ότι πρόκειται για παιχνίδι αλλά σίγουρα το πρότυπο που μπαίνει στην ευαίσθητη ψυχούλα του μωρού ίσως να μην είναι ότι καλύτερο…

Βέβαια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το πάνελ του show το διασκέδασε αρκετά αφού ξέσπασε σε γέλια αρκετές φορές τόσο με την …πετυχημένη εμφάνιση της μικρής, όσο και με τα νάζια και το χορό της που ήταν και αυτός …σέξυ και “προκλητικός” όσο και το ντύσιμό της!

Πριν από λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή είχε λάβει μέρος η 4χρονη Maddy η οποία είχε μεταμορφωθεί σε Dolly Parton με κατάξανθη περούκα και ψεύτικο τεράστιο στήθος!

Ποια είναι η άποψή σου;

tlife


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: