Τα κλειδιά της εξουσίας στον Βενιζέλο

8 09 2011

«Ο πρωθυπουργός παρέδωσε τα κλειδιά της εξουσίας στον Βενιζέλο» αυτό ανέφεραν αρκετοί βουλευτές την ώρα που έβλεπαν τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να βγαίνει μπροστά και να εξαγγέλλει τα νέα σκληρά μέτρα.

Σύμφωνα άλλωστε με πληροφορίεςο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μείνει στο παρασκήνιο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, δίνοντας εν λευκώ το τιμόνι της εξουσίας τον κ. Βενιζέλο.
Αυτό μαρτυρά και το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εμφανίζει μια υπερδραστήρια κινητικότητααναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες πρωθυπουργικές υποχρεώσεις.
Αυτός είναι που συντονίζει το υπουργικό, αυτός κατευνάζει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, αυτός αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δύστροπους δανειστές αλλά και που αναλαμβάνει να συνομιλήσει με τον ελληνικό λαό.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αποφεύγει να ανακοινώσει τα πικρά για τους έλληνες μέτρα καθώς στο παρελθόν ανάλογες εξαγγελίες είχαν κάνει τόσο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Γιώργος Πεταλωτής όσο και ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Όμως, η συνολική συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου δείχνει πως είναι ένας πρωθυπουργός προς απόσυρσηενώ αυτή του κ. Βενιζέλου δείχνει πως έχει πάρει στα χέρια του την τύχη της κυβέρνησης.
newsbomb.gr/


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: