Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

9 09 2011

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Παρασκευή … 9 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 32 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 29 βαθμούς αλλά η μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

24ωρο


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: