Ποια παρουσιάστρια πιάστηκε να οδηγεί έχοντας πιει «λίγο παραπάνω»;

11 09 2011

To ατύχημα και η απόφαση του δικαστηρίου

Με θλιμμένο και προβληματισμένο βλέμμα βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου, η γνωστή παρουσιάστρια του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού Sky Sports, Georgie Thompson. H 33χρόνη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πιάστηκε να οδηγεί σε κατάσταση μέθης και συνελήφθη από βρετανό αστυνομικό στις 2.30 το πρωί.

Η Thompson στην κατάθεση της ανέφερε ότι βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου της και κατανάλωσε αλκοόλ θεωρώντας ότι θα καθυστερήσει να γυρίσει σπίτι της. Ο αστυνομικός που τη συνέλαβε περιέγραψε ότι είδε μια Porsche Cayman να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και αποφάσισε να την ακολουθήσει.

Η παρουσιάστρια έφτασε έξω από το σπίτι της στο Chelsea και προσπαθώντας να παρκάρει χτύπησε το αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το δικό της. Τότε ο αστυνομικός τη σταμάτησε και αφού παρατήρησε ότι τα μάτια της ήταν μισόκλειστα και η ότι η φωνή της έτρεμε, της έκανε αλκοτέστ. Το τεστ έδειξε ότι είχε καταναλώσει δύο φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο.

Παρ’ ότι η Georgie είχε ελαφρυντικά το δικαστήριο την έκρινε με αυστηρότητα. Η βρετανίδα tv celebrity καταδικάστηκε να μην οδηγήσει για 19 μήνες ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 λιρών και καταδικάστηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Η Thompson η οποία αυτή την περίοδο είναι και στο πάνελ της εκπομπής “Α League of their own” σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανησυχήσει για το ποια θα είναι η αντίδραση των εργοδοτών της. Ωστόσο το κανάλι δεν έχει κάνει επίσημα κάποια ανακοίνωση και χαρακτήρισε το θέμα εσωτερικό ζήτημα. Η ίδια δήλωσε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος και ότι έχει μετανιώσει για το περιστατικό.

newsbeast.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: