Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 11/9 τα Ζώδια!

11 09 2011

Γενικό προφίλ
Η Αφροδίτη σε όψη χιαστί με τον Ουρανό και σε εξάγωνο με τον Άρη. Μια Κυριακή με έντονη τη διάθεση να κάνετε πράγματα διαφορετικά. Τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται από στιγμή σε στιγμή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και το πάθος περισσεύει. Παράλληλα, η οξύτητα του πνεύματος γοητεύει , η πρωτοτυπία κάνει την εμφάνιση της και η …μις ανεξαρτησία δεν θέλει να δίνει λόγο σε κανέναν.

Κριός
Σήμερα κάνετε στροφή 180 μοιρών και πατάτε γκάζι για άγνωστα μέρη. Δείχνετε θάρρος και τολμάτε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μετακινήσεις αλλάζουν τη διάθεση σας. Μοναδικά υπέροχες στιγμές θα ζήσετε με την οικογένεια σας. Αισθηματικά, ερωτευμένοι και παθιασμένοι ανασαίνετε με το ταίρι σας τον ίδιο αέρα. Καλή μέρα για ασυνήθιστα σπορ.

Ταύρος
Εκτός …τόπου και χρόνου βρίσκεστε σήμερα. Δεν ξέρετε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Ξαφνικές επισκέψεις ανατρέπουν τα σχέδια σας. Απρόοπτα τηλέφωνα σας βρίσκουν απροετοίμαστους και διστακτικούς να κάνετε πράγματα. Παράλληλα όμως, αισθηματικές εκπλήξεις σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας απομακρύνουν από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Καλή μέρα για να κάνετε κάτι ασυνήθιστο.

Δίδυμοι
Σήμερα βάζετε τα δυνατά σας στο τέρμα προκειμένου να περάσετε όχι απλά καλά αλλά … τέλεια. Θέλετε να ξαναδείτε φίλους που έχετε χάσει και η τεχνολογία βοηθάει σε αυτό. Κινητά και υπολογιστές παίρνουν φωτιά και σας φέρνουν κοντά σε πρόσωπα ή σε πληροφορίες. Η μέρα κυλά ευχάριστά με αισιόδοξες σκέψεις και όμορφες συναντήσεις και συναθροίσεις.

Καρκίνος
Σήμερα δεν έχετε χρόνο για τίποτα. Τρέχετε πέρα δώθε να ευχαριστήσετε τους πάντες. Αισθηματικά, μπορεί να σας προσελκύσει πρόσωπο με έντονη οξυδέρκεια. Τα άπλυτα των άλλων θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Απρόσμενες επαφές σας συγκινούν και σας μεταδίδουν θετική ενεργεία. Μια μέρα που μπορείτε να πειραματιστείτε σε καινούργια ενδιαφέροντα.

Λέων
Απίστευτες και περίεργες ιστορίες θα σας αφήσουν άφωνους. Προβλήματα και σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας τα ξεφορτώνεστε και κάνετε ζουμ στις ομορφιές της ζωής σας. Αντιδράτε με αδιαφορία σε εξωτερικά γεγονότα και αφοσιώνεστε στις σχέσεις σας. Καλή μέρα για να κάνετε κάτι που οι άλλοι δεν περιμένουν. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα σας δίνει ελπίδες.

Παρθένος
Με σύνθημα «νους υγιής εν σώματι υγιεί» φροντίζετε να κάνετε πράγματα για να βελτιώσετε τη νοητική και σωματική σας κατάσταση. Θα κάνετε προετοιμασίες για να υπερκεράσετε τις αντιξοότητες της καθημερινότητας σας αλλά θα απορρίψετε και πρόσωπα που δεν έχουν ήθος. Μια ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζυγός
Σήμερα θέλετε να διασκεδάσετε και να περάσετε ωραία. Επαφές με φίλους σας παρακινούν να κάνετε κάτι που θέλετε από καιρό. Μια μέρα που παραδόξως θα αγνοήσετε εντελώς τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους άλλους. Ο έρωτας έχει σήμερα την τιμητική του. Οι χτύποι της καρδιάς σας χτυπούν δυνατά και αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο νησί του παραδείσου. Και αξίζει τελικά να κάνετε κάποιες εξαιρέσεις.

Σκορπιός
Σήμερα γράφετε λάθος και αλλάζετε κατεύθυνση. Ο παραλογισμός στο χώρο του σπιτιού σας πιέζει και σας απομακρύνει από αυτό. Προσμένετε το καλύτερο και ενθαρρύνετε ένα προσφιλές σας πρόσωπο να ακολουθήσει το όνειρό του. Θα βγείτε κερδισμένοι από μια απόφαση που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Μια μέρα που είστε σε θέση να δείτε με καθαρότητα τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Ερμηνεύετε τα πράγματα με θετικό τρόπο και αυτό σας επιτρέπει να ευχαριστηθείτε ό, τι και αν κάνετε. Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζετε την ενασχόληση με ασυνήθιστες δραστηριότητες ή τεχνολογικές εργασίες. Αισθηματικά, εξοικειώνεστε με την ιδέα να προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως
Μια απρόβλεπτη απογοήτευση μετατρέπεται σε μια ξεχασμένη ανάμνηση από τη μια στιγμή στην άλλη. Η χαρά θα σας αναζητήσει και παρά τις επιφυλάξεις σας θα ενδώσετε σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Μια μέρα που δεν θα δώσετε σημασία στις επικρίσεις, αντίθετα θα καταπλήξετε τους πάντες με την αδιαφορία σας προς αυτές. Θα μελετήσετε τις αντινομίες της ερωτική σας ζωής.

Υδροχόος
Στο εργαστήριο του νου σας επινοούνται ασύλληπτα δημιουργικά σχέδια. Με μια μόνο κουβέντα σήμερα θα αφοπλίσετε τους άλλους και θα καταφέρετε να στρέψετε τη συζήτηση εκεί που θέλετε. Ερωτικοί περιορισμοί ξεπερνιούνται. Δεν θα διστάσετε να πείτε όχι σε οτιδήποτε θεωρήσετε εσφαλμένο. Μια μέρα που απολαμβάνετε την παρέα φίλων και προσφιλών προσώπων.

Ιχθύες
Σήμερα αποχαιρετάτε τα φαντάσματα του παρελθόντος και ανακαλύπτετε το σθένος και τη δύναμη που έχετε μέσα σας. Μια μέρα που διακρίνετε από χιλιόμετρα μακριά αυτό που θέλετε. Άτομα με διαφορά ηλικίας φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν υπερβατική ηρεμία και εσωτερική ενόραση


astrology


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: