Συμπέρασμα; Ο ηλίθιος είναι αήττητος…

13 09 2011

Τα χω πει χιλιάδες φορές αλλά φαίνεται κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά. Καλές οι ταινίες και προσωπικά είμαι λάτρης του κινηματογράφου…
Να για παράδειγμα η κοπελίτσα εδώ, η Josephine Rebecca Smith, που ξαφνικά την είδε …”βαμπίρα” και δάγκωσε τον δόλιο τον παππού για να του πιεί το αίμα.  

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο κυριούλης, Milton Ellis, 69 ετών, που είναι και σε αναπηρικό καροτσάκι- απόστασε από την κoυραση και έγειρε και τον πήρε για λίγο τον υπνάκο του. Εκεί λοιπόν – για κακή του τύχη- βρέθηκε η 22χρονη, που την είχε δει Nosferatu, και ως άλλος Max Schreck, από την ομόνυμη ταινία – την παλιά του 1922 όχι τίποτα καινούργια να φανταστείτε- πλησιάζει και και τον δαγκώνει για να του ρουφήξει το αίμα. Ξυπνάει που λέτε ο δόλιος από τον πόνο και βλέπει ξαφνικά να τον έχει καβαληκέψει μία πιτσιρίκα και να του ‘χει φάει κομμάτι από τα χείλη και το πρόσωπο. Με τα πολλά κατάφερε να πάει σε ένα κοντινό βενζινάδικο και να πάρει την αστυνομία. Η …βρυκόλακας συνελήφθει λίγο αργότερα μισόγυμνη λέγοντας ότι δεν θυμάται τίποτα.
Άσχετο δηλαδή που ήταν καλυμμένη με αίμα. Anyway, αποτέλεσμα ήταν να της απαγγελθούν καττηγορίες για επίθεση σε ηλικιωμένο και να της κοστίσει το… φρέσκο αίμα 50.000 δολάρια.
Τελικά έχω άδικο όταν λέω ότι ο ηλίθιος είναι αήττητος?  αλλά ρε παιδιά με ρέγουλο γιατί μερικοί ξέφυγαν.

Όχι πείτε μου….

tromaktiko


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: