Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνδρες του Hollywood

15 09 2011

Πολλές εκπλήξεις είχε η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους άνδρες στο χώρο της showbiz.


Μην περιμένετε ηχηρά ονόματα, τραγουδιστών και ηθοποιών, τις περισσότερες θέσεις στην πρώτη δεκάδα καταλαμβάνουν σκηνοθέτες και παραγωγοί.

Έτσι πρώτος στη λίστα είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Tyler Perry, ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε 130 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος είναι ο γνωστός παραγωγός Jerry Bruckheimer με έσοδα της τάξης των 113 εκατ. δολαρίων, ενώ η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Steven Spielberg που μόνο πέρσι έβαλε στην τσέπη του 107 εκατ. δολάρια.

Ο μοναδικός τραγουδιστής στην πρώτη δεκάδα είναι ο Elton John που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας του Forbes με 100 εκατ. Δολάρια, ενώ ακολουθεί ο… κακός του American Idol, Simon Cowel, ο οποίος πέρσι έβγαλε 90 εκατ. δολάρια.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο James Patterson και στην έβδομη ο Dr. Phil που έγινε πασίγνωστος στις ΗΠΑ μετά τις εμφανίσεις του στην Oprah.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται ο μοναδικός ηθοποιός που δεν είναι άλλος από τον Leonardo Di Caprio με έσοδα 77 εκατ. δολαρίων, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας βρίσκονται ο ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Stern και ο Tiger Woods αντίστοιχα.

πηγή:star.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: