Δούκισσα Νομικού: Εκανε πλαστική επέμβαση και… πού;

15 09 2011
 
 
 
 
 
Ολη η αλήθεια για την ανανεωμένη της εμφάνιση!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Με το που εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη στην Θεσσαλονίκη, όλοι μίλησαν για την ανανεωμένη εμφάνισή της. Που ήταν εμφανώς πιο πλούσια, πιο πληθωρική και πολύ πιο… μεγάλη σε διαστάσεις.  Κι όλα αυτά από την μέση και πάνω. 

«Το εφαρμοστό φόρεμα της αγαπημένης του Χρήστου Χολίδη αναδείκνυε το νέο, πλούσιο μπούστο της», αναφέρουν τα lifestyle περιοδικά. «Ο έρωτας την ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ. Είναι σαν να της προσθέτει σε γοητεία, λάμψη και γλύκα. Και όσο θα βρίσκεται σε αυτή την ζηλευτή κατάσταση, θα γίνεται ακόμη και με πιο πλούσια ψυχικά ελέη. Άρα το σύνθημα είναι ένα: ερωτευθείτε αμέσως», προσθέτουν οι λεζάντες που συνοδεύουν τις σχετικές φωτό του περιοδικού people.

Αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες του μοντέλου πριν την σχέση της με τον τραγουδιστή και αφότου ξεκίνησε το ειδύλλιο του ζευγαριού, θα διαπιστώσει ότι από την μέση και πάνω το πριν δεν είχε καμία σχέση με το μετά… Το γουρλώνει κανείς το μάτι. Την κάνει την ερώτηση, δύσκολο να κρατηθεί: Η Δούκισσα έκανε πλαστική στήθους ή όχι; 

Προ σχέσης, το μπούστο είναι άκρως φυσικό, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο να το δει κανείς από τα μικροσκοπικά τριγωνάκια που φορούσε η Δούκισσα. Ενώ μετά την έναρξη της…. σχέσης, είναι εμφανές ότι κάτι έχει… προστεθεί… ή μήπως κάνουν πουλάκια τα μάτια μας;  Κι όμως… καμία σχέση το πριν με το μετά. Μιλάμε για πολύ πλούσια προσόντα η Δούκισσα.   

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να αναδείξει το νέο της ανανεωμένο και πλούσιο look με εφαρμοστό πορτοκαλί φόρεμα, μέσα από το οποίο ήταν εμφανές ότι το before δεν είχε καμία σχέση με το after.

Έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος τελικά η Δούκισσα; Ανανεώθηκε γιατί τόσο τα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά… ανθίζουν το τελευταίο διάστημα; Τί έκανε τελικά; τα συμπεράσματα δικά σας… 

πηγή:star.gr 


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: