«Ένιωθα αξιολύπητος» λέει για τον γάμο του με τη Jennifer Aniston ο Brad Pitt

16 09 2011

  Βούτυρο στο ψωμί των life style εκπομπών σε όλο τον κόσμο αναμένεται να αποτελέσει η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Parade ο Μπραντ Πιτ. Ο διάσημος ηθοποιός, με εκατομμύρια θαυμαστριών ανά την υφήλιο, δεν αποφεύγει να αναφερθεί στο γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον και δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης για το διαζύγιό τους.
«Ένιωθα αξιολύπητος» λέει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας μάλιστα πως προσπαθούσε μέσα από τις ταινίες να κάνει τη ζωή του ενδιαφέρουσα, αφού ο έγγαμος βίος τον είχε απογοητεύσει.
«Ήταν σαφές πλέον ότι προσπαθούσα να βρω ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές είχαν μία ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά εγώ ο ίδιος δεν ζούσα μία ενδιαφέρουσα ζωή. Πιστεύω ότι ο γάμος μου είχε κάποια σχέση με αυτό, καθώς προσποιόμουν ότι ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι ήταν στην πραγματικότητα» συμπληρώνει.
Ο Αμερικανός σταρ βάζει τέλος και στις φήμες για τη σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί, καθώς δηλώνει αφοσιωμένος στην οικογένεια που έχουν αποκτήσει.
«Είμαι ικανοποιημένος με τις επιλογές μου, βρήκα τη γυναίκα που αγαπώ και δημιούργησα μία οικογένεια την οποία λατρεύω. Το να φτιάξεις οικογένεια είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση, γιατί όσο πιο πολύ αγαπάς τον άλλον, τόσο πιο πολύ πονάς όταν χωρίζεις» σημειώνει.
«Μία από τις σημαντικότερες και πιο έξυπνες αποφάσεις που έχω πάρει είναι να επιλέξω την Άντζι για μητέρα των παιδιών μου. Είναι εκπληκτική μητέρα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που την έχω δίπλα μου» υπογραμμίζει.

in.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: