Εθνική ντροπή

16 09 2011

Από σήμερα η ζωή μας και η Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια 30 «Γκαουλάιτερ» – γερακιών που ήδη εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα αποφασίζουν για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο.

Η εθνική μας ανεξαρτησία χάθηκε, η εθνική μας κυριαρχία μειώθηκε και κάποτε πρέπει κάποιοι να κάτσουν στο σκαμνί γι’ αυτό το εθνικό έγκλημα. Κι αυτό αφορά όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Αφού η σημερινή ελληνική κυβέρνηση αποδείχθηκε εντελώς ανίκανη να εφαρμόσει αποφάσεις που υπογράφει η ίδια με την Κομισιόν και μέσα σε ενάμισι χρόνο στράγγισε και την τελευταία σταγόνα εμπιστοσύνης της Τρόικα στη χώρα μας ήρθαν οι τοποτηρητές να επιβάλλουν αυτοί τους δικούς τους νόμους.
Ο τελευταίος «τσαμπουκάς» της ελληνικής κυβέρνησης – η δήθεν σύγκρουση Βενιζέλου απεσταλμένων της Τρόικα – αποδείχθηκε μια φούσκα και τώρα πλέον η Κομισιόν έχει σηκώσει το μαστίγιο και έχει στείλει τους ανθρώπους της στην Ελλάδα ωμά και κυνικά να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης – Κομισιόν.
Η άτυπη αυτή κυβέρνηση των ξένων γερακιών ασχολείται ήδη με τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών.
Την αντιμετώπιση της ανεργίας στην Ελλάδα, τις μειώσεις των εξόδων στον τομέα της υγείας, τι θα κοπεί ακόμη από την κοινωνική ασφάλιση των Ελλήνων, ποια νέα φορολογικά μέτρα θα επιβληθούν και ποιο αύριο θα ξημερώσει για τα παιδιά μας.
Κι όλοι οι δικοί μας αξιωματούχοι βάζοντας την… ουρά κάτω από τα σκέλια τώρα απλά θα είναι οι κλητήρες εφαρμογής των αποφάσεων της ομάδας των «Γκαουλάιτερ της κομισιόν υπό τον κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.
Ποτέ αυτή η χώρα δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο παρακμής και εθνικής ντροπής. Οι ένοχοι στο μέλλον θα λογοδοτήσουν ενώπιον του ελληνικού λαού.

newsbomb.gr/


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: