Ο άντρας με τα περισσότερα piercing στον κόσμο!

16 09 2011

Ο Rolf Buchholz από το Dortmund της Γερμανίας διαθέτει συνολικά 453 piercing σε όλο του το σώμα, και έχει πρόσφατα αναγνωριστεί από το Guinness ως τον άντρα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο.

Ο 52χρονος μηχανικός πληροφορικής ανακάλυψε τον κόσμο του piercing πριν από 11 χρόνια, και του άρεσε τόσο πολύ που από τότε…

έκανε 453 τρυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Κοιτάζοντας τον, θα νομίζατε ίσως ότι τα περισσότερα από αυτά είναι στο κεφάλι και το πρόσωπό του, αλλά θα κάνατε λάθος. Ο Rolf διαθέτει 94 τρυπήματα μέσα και γύρω από τα χείλη του, 25 στα φρύδια, 8 στη μύτη του, και τον τρομακτικό αριθμό των 278 (!) piercing στη περιοχή των γεννητικών οργάνων του.  Δεν θα θέλατε να το δείτε ίσως για να το πιστέψετε, αλλά ένα καλό ερώτημα είναι πως κατάφερε να χωρέσει τόσα πολλά σε έναν τόσο μικρό σημείο.. Εκτός από το πάθος του για τα piercing, ο Bucholz έχει επίσης ένα πάθος με τα τατουάζ και έχει καλύψει με διάφορα από αυτά όλο του τον κορμό και τα άκρα του.

 

Αν και έχει τα περισσότερα τρυπήματα από κάθε άλλο άντρα στον κόσμο, ο Rolf Bucholz έχει πολύ δρόμο να διανύσει, αν θέλει να γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, αφού την θέση την κατέχει η Elaine Davidson, η γυναίκα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, η οποία έχει σχεδόν 7.000 (!) σε ολόκληρο το σώμα της. Ο Rolf, μαζί με αρκετούς άλλους κατόχους ρεκόρ, φιλοξενείται στην τελευταία έκδοση του Βιβλίου Γκίνες, το οποίο είναι διαθέσιμο προς πώληση.


koulo.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: