Ξύλο και… μηνύσεις στην Νομική Σχολή μεταξύ φοιτητών

18 09 2011

Ένταση, ξύλο και. συλλήψεις σημειώθηκαν για άλλη μια φορά μεταξύ παρατάξεων στον χώρο του Πανεπιστημίου. Μόνο που αυτή την φορά υπήρχε μια διαφορά: Η διαφωνία ήταν ανάμεσα στους φοιτητές της ίδιας παράταξης και συγκεκριμένα της ΠΑΣΠ από το τμήμα της Νομικής Σχολής. Αιτία ήταν το ποιος θα πάρει τον λόγο, για να εκπροσωπήσει την παράταξη! 


 

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κατά την διάρκεια συνέλευσης της σχολής των προηγούμενων ημερών, οι ΠΑΣΠίτες πλακώθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να οδηγηθεί μια κοπέλα στο νοσοκομείο και δύο στο. κρατητήριο, στο οποίο πέρασαν όλο το βράδυ μετά από. μήνυση που κατέθεσε η πρώτη!

Αιτία που προκάλεσε το περιστατικό: Ποιος θα πάρει τον λόγο στην γενική συνέλευση!

Η μια κοπέλα σηκώθηκε να μιλήσει στην Συνέλευση ως εκπρόσωπος, όταν ξαφνικά ένα χέρι την βούτηξε και την έσπρωξε προς τα πίσω, προκειμένου να μην πάρει τον λόγο! Ήταν αυτό του συμφοιτητή της, ο οποίος θεωρούσε ότι πρέπει αυτός να εκπροσωπήσει την παράταξη.

Μέσα στην ταραχή της η κοπέλα έπεσε στο πάτωμα, μάλλον λιγοθύμησε, ενώ μετά το τέλος της συνέλευσης κατέθεσε μήνυση εναντίον του συμφοιτητή της, ο οποίος τελικά μίλησε στην συνέλευση, αλλά. πέρασε την νύκτα στο κρατητήριο μαζί με άλλη μια κοπέλα που ενεπλάκη στο περιστατικό!

Σύμφωνα με πηγές του star.gr, η παράταξη στην συγκεκριμένη σχολή έχει χωριστεί στα δύο, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη γραμματέα, καθώς η μια πλευρά πρόσκεινται στον γραμματέα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και η άλλη στον γραμματέα της ΠΑΣΠ πανεπιστημίων, με τον έναν να μην «δέχεται» τον άλλον!

Με κάτι τέτοια προκύπτει ξανά ο προβληματισμός για τον ρόλο των παρατάξεων στα πανεπιστήμια.

πηγή:star.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: