Έμεινε ελεύθερος και αθώος ο Μάκης Ψωμιάδης!

22 09 2011

Προσωρινή δικαίωση για τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται ότι περί της προφυλάκισής του ή μη διαφώνησαν η εισαγγελική λειτουργός που είχε ταχθεί υπέρ και ο ένατος τακτικός ανακριτής Γιώργος κασίμης που έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή χρηματικής εγγύησης.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Καβάλας, τακτοποίησε την εκκρεμότητά του για χρέη στο δημόσιο ύψους 300.000 ευρώ από παλαιότερη καταδίκη που είχε ερήμην του (ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών).
Ετσι το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής του και άναψε το «πράσινο φως» για να κυκλοφορεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα πρέπει να το πληρώσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη.
Εις βάρος του, ωστόσο, εκκρεμεί έκδοση βουλεύματος του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι για την προφυλάκισή του διαφώνησαν η εισαγγελική λειτουργός που είχε ταχθεί υπέρ και ο ένατος τακτικός ανακριτής Γιώργος κασίμης που έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή χρηματικής εγγύησης.
theplayer.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: