Διαρρήκτης εγκαταστάθηκε στο σπίτι που άνοιξε!

22 09 2011

Άραξε την…αρίδα του για περίπου δύο μήνες!!


Απίστευτο θράσος είχε ο διαρρήκτης που χτύπησε εξοχικό σπίτι στην Βαθύ Αυλίδας, στην Εύβοια. Ο ποντικός αφού τρύπωσε στο σπίτι, στην συνέχεια αποφάσισε να εγκατασταθεί σαν κύριος, φέρνοντας μαζί του και την λεία από τις κλοπές που είχε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν μιλάμε για απλή διανυκτέρευση, αλλά για παραμονή δύο μηνών στο εξοχικό.

Σοκ έπαθε ο 41χρονος ιδιοκτήτης, όταν μετά από καιρό πήγε στο σπίτι και αντιλήφθηκε ότι είχε απρόσκλητο «μουσαφίρη». Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και άνδρες της ασφάλειας Χαλκίδας συνέλαβαν τον 33χρονο βούλγαρο διαρρήκτη.

Η πρώτη εντύπωση που είχαν τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι αστυνομικοί, ήταν ότι ο κακοποιός είχε μόλις μπει στο εξοχικό για να κλέψει. Όμως όταν ανακάλυψαν τα πάρα πολλά σε αριθμό κλοπιμαία (τα περισσότερα ηλεκτρικές συσκευές), διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για διάρρηξη, με κανονική μετακόμιση και εγκατάσταση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι κάποιες από τις ηλεκτρικές συσκευές τις είχε αρπάξει από άλλο σπίτι στο Βαθύ, οι οποίες επέστρεψαν στα χέρια του ιδιοκτήτη τους. Τώρα αναζητούνται και οι κάτοχοι των υπόλοιπων κλοπιμαίων.    
πηγή:star.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: