Μαθήματα σεξ από το Γιωργάκη

22 09 2011

Η Ελλάδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας; Η κυβέρνηση κόβει το επίδομα σε πολυτέκνους. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη φοροδιαφυγή; Η κυβέρνηση ρίχνει το αφορολόγητο στις 5.000 το χρόνο. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα

στην ανάπτυξη; Η κυβέρνηση μειώνει την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε όλα για να αναδείξουμε την επικίνδυνη ανικανότητα της κυβέρνησης.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως φταίμε κι εμείς σε τεράστιο ποσοστό. Το ατομικό συμφέρον και η έλλειψη συλλογικότητας που μας διακατέχει, μας οδήγησαν σ’αυτήν εδώ την κατάσταση. Εμείς ψηφίσαμε όλους αυτούς που σήμερα βρίζουμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Και η μία μεγάλη απαίτησή μας είναι να σταματήσει η κυβέρνηση να λειτουργεί τόσο ηλίθια. Να μην προσπαθεί να διορθώσει μια βλακεία με μια άλλη, μεγαλύτερη.

Είμαι 32 (παρά κάτι, μη χεστούμε) ετών, δεν ξέρω πως ήταν η χώρα από τη χούντα και πριν, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι τόση μιζέρια και απελπισία, όση έχουμε σήμερα, δεν έχω ξαναδεί. Ούτε τέτοιο σεξ:

 dr.SeenG


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: