Την “σκότωσε” με κέτσαπ γιατί την αγαπούσε!

25 09 2011

Ένας πληρωμένος δολοφόνος έπεσε ο ίδιος θύμα, του έρωτα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο είχε προσληφθεί


.Η εργοδότριά του είχε υπάλληλο την νεαρή κοπέλα που πίστευε ότι διατηρεί σχέση με τον άντρα της και έτσι αποφάσισε να την βγάλει από την μέση. Προσέλαβε λοιπόν έναν δολοφόνο και του ζήτησε να την σκοτώσει.

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι εκείνος τελικά θα ερωτευόταν την νεαρή κοπέλα και το μόνο που ήθελε ήταν να την προστατέψει. Αφού της εξήγησε τι σκόπευε να κάνει, σχεδίασε με την αγαπημένη του την “δολοφονία” της έτσι ώστε να μην επιστρέψει την αμοιβή του.

Το σχέδιό τους λοιπόν μπήκε σε εφαρμογή όταν αγόρασαν μερικά μπουκάλια κέτσαπ από το σούπερ μάρκετ! Η νεαρή ξάπλωσε στο πάτωμα, της έριξε επάνω της την κέτσαπ για να μοιάζει με αίμα, έβαλε ένα μαχαίρι να στέκεται όρθιο και έστειλε μία τέτοια φωτογραφία στην εργοδότριά της.

Ωστόσο, το κόλπο αποκαλύφθηκε λίγες μέρες αργότερα όταν η πλούσια κυρία είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο δρόμο. Τότε πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει ότι ο άνδρας της είχε κλέψει λεφτά και μετά την σύλληψή του βγήκαν όλα στη φόρα!


tromaktiko


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: