Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 25/9 τα Ζώδια!

25 09 2011


Γενικό προφίλ: 
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται να συνθέσει μια …εργατική Κυριακή, όπου οι βασικές προτεραιότητες θα είναι η οργάνωση και η ταξινόμηση. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να ξαναδείτε κάποια πράγματα και φυσικά να είσαστε «μετρημένοι» γιατί με Ήλιο-Ουρανό αντίθεση πολλά μπορούν να συμβούν.Κριός 
Σήμερα, αν και ημέρα ξεκούρασης εσείς έχετε βαλθεί να κάνετε εργασίες που κατά την γνώμη σας είναι αναγκαίες να γίνουν . Κάποια σχέδιά σας ίσως ανατραπούν από κινήσεις φίλων που σας επισκεφτούν χωρίς ειδοποίηση. Αισθηματικές συναντήσεις ή εκπλήξεις θα δώσουν τελικά ένα χαρούμενο τόνο στην ημέρα. Αποφύγετε λίγο τις υπερβολές και δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ταύρος 
Η Σελήνη μέσα από την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε όμορφες πράξεις γεμάτες ερωτισμό και πρακτικότητα. Πολλά θέματα που υπάρχουν λύονται μέσα από συνοπτικές διαδικασίες και συζητήσεις. Η μέρα περνάει με φίλους και γνωστούς κάποιοι από τους οποίους προσπαθούν να πάρουν από εσάς δύναμη και κουράγιο. Ο Δίας είναι μεγάλος δότης θετικής ενέργειας και σας ενισχύει και με το παραπάνω.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στην Παρθένο γίνεστε πιο συνεπείς αλλά κυρίως μετρημένοι στα λόγια σας. Αισθηματικά αναζητάτε την κατάλληλη ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας χωρίς να δεχτείτε απόρριψη ή επίκριση. Νοητικά παιχνίδια και εκπλήξεις αναθερμαίνουν την ερωτική φλόγα. Μια μέρα που κάποιοι ίσως σας πιάσουν στον ύπνο και σας πάρουν δανεικά και αγύριστα.

Καρκίνος 
Πολλά πράγματα σήμερα ίσως σας δώσουν απρόσμενη χαρά. Πρώτος και καλύτερος ο έρωτας που σας χτυπάει την πόρτα. Η κατανόηση που δείχνετε σε κάποια ζητήματα του συντρόφου σας, τα οποία μπορεί και να μην είναι σοβαρά, σας ανεβάζουν στα μάτια του. Οικογενειακές συνεστιάσεις σας βοηθούν να δείξετε στοργή και φροντίδα σε πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό.

Λέων 
Σήμερα νοιώθετε πως είσαστε σε ιδιαίτερη φόρμα και πως τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα και γνωστοί και φίλοι σας παρακινούν για βόλτα και κουβεντούλα. Στα αισθηματικά, παίρνετε πρωτοβουλίες που βοηθούν τη σχέση να αναθερμανθεί. Οικονομικές σπατάλες δεν ευνοούνται σήμερα. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν ξοδέψετε.

Παρθένος
Σήμερα έχετε αρκετή τύχη μιας και η Σελήνη κάνει αρκετά ευνοϊκές όψεις για εσάς. Η επαφή με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση και τη θετική έκβαση υποθέσεων που σας απασχολούν. Η ικανότητα πειθούς σας βοηθά να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν. Το δίκιο είναι με το μέρος σας. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Ζυγός 
Στα αισθηματικά θέλετε το κάτι παραπάνω ίσως καταλάβετε πως το εν λόγω πρόσωπο είναι μεν καλό αλλά λίγο. Μια μέρα που θα αρνηθείτε τις συμβουλές φίλων για την στάση ζωής και τις επιλογές που έχετε κάνει. Τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε κοντά είναι αυτά που σας καταλαβαίνουν χωρίς να σας επικρίνουν. Απροσδόκητες προσκλήσεις για διασκέδαση.

Σκορπιός 
Ο Άρης σας πιέζει να απελευθερωθείτε από έγνοιες του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο. Είναι καλό να μην λειτουργήσετε εν θερμώ, αντίθετα να αφήσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις να κυλήσουν με το φυσικό τους ρυθμό. Καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που σας συνδέει κάποιο μυστικό. Μην αφήσετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα.

Τοξότης 
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για βόλτες και δραστηριότητες οι οποίες επί το πλείστον βοηθούν στην τέρψη της ψυχής. Συζητήσεις ίσως οδηγήσουν σε ασυνεννοησία μιας και από τη δική σας μεριά υπάρχει αδυναμία να εξηγήσετε κάποια θέματα επαρκώς. Αισθηματικά, παίρνετε κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου η σχέση να αποκτήσει ζωντάνια και να γίνει σημείο αναφοράς της ζωής σας.
Αιγόκερως
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου βοηθά, έτσι ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία. Μέσα από τις φιλίες βρίσκετε διέξοδο και μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε καλλίτερα τα συναισθηματικά σας. Οι συμβουλές που σας δίνουν κοντινά πρόσωπα λειτουργούν ευεργετικά γιατί είναι άτομα τα οποία σας αγαπούν και ξέρουν πως σκέφτεστε.

Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο έρχεται να βάλει σε τάξη ζητήματα που σχετίζονται με τον εσωτερικό σας κόσμο. Επιπλέον, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κάποια πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα. Ασφαλώς η παρουσία του Άρη απέναντί σας δεν σας εξυπηρετεί μιας και νιώθετε αναγκασμένοι να δεχτείτε τα πρέπει των άλλων. Ίσως απλά πράξετε αυτό που σας προστάζει ο νους σας με τις ανάλογες συνέπειες.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους. Στα αισθηματικά σας λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης και του Ηλίου στον 8ο ηλιακό οίκο θα είστε αρκετά ελκυστικοί και συνάμα ιδιαίτερα καυστικοί. Μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις που θα ακολουθήσουν θα καταλάβετε πως κάποια συμπεράσματα είναι αυθαίρετα. Λειτουργήστε με ομαδικότητα.

astrology

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: