”Πάτα το κουμπί παιδάκι μου, βλέπεις τρένο”; Δείτε βίντεο!

26 09 2011

Όταν περνάει το τρένο δεν κατεβαίνουν, όπως θα έπρεπε, για να σταματήσουν αυτοκίνητα και πεζοί, ενώ αντίθετα κατεβαίνουν όποτε αυτές θέλουν, σταματώντας την κυκλοφορία και φυσικά με κίνδυνο να χτυπήσουν διερχόμενο αυτοκίνητο ή δικυκλιστή.

Οι οδηγοί περιμένουν υπομονετικά, το τρένο δεν εμφανίζεται, αρχίζουν τα κορναρίσματα και επικρατεί ένα κουμφούζιο. Εδώ είναι που παρεμβαίνει η “γιαγιά σταθμάρχης”.

Χθες το απόγευμα λοιπόν (25-09-2011) στη διάβαση της Λ. Αθηνών στη Λαμία, οι μπάρες αποφάσισαν να κατέβουν από μόνες τους. Πέρασαν αρκετά λεπτά και κάποιοι που κατάλαβαν τι συμβαίνει άρχισαν τα κορναρίσματα, αλλά οι μπροστινοί οδηγοί δεν ξεκινούσαν…

Τότε όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο lamiareport.gr, μια γιαγιά από κοντινό μπαλκόνι φωνάζει στον πιτσιρικά που στεκόταν στο πεζοδρόμιο: ”πάτα το κουμπί στις ράγες παιδί μου, δεν περνάει κανένα τρένο, μόνες τους κατέβηκαν πάλι”!
Αυτόπτης μάρτυρας που το άκουσε “τρελάθηκε” και τελευταία στιγμή πρόλαβε να τραβήξει με το κινητό του τον πιτσιρικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αμισθί μάλιστα, στον πολύπαθο ΟΣΕ. Δείτε το βίντεο…

Newsit


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: