Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 26/9 τα Ζώδια

26 09 2011

Γενικό προφίλ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου αφήνει ένα άρωμα τάξης, καθαριότητας και παροχής υπηρεσιών κάθε είδους. Ωστόσο, πολλά περίεργα ή παράξενα μπορεί να συμβούν εξαιτίας της αντίθεσης Ηλίου – Ουρανού. Μια καλή μέρα για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ιδιαίτερες, σπάνιες ή «εξεζητημένες» δραστηριότητες και σε επιστημονικά ενδιαφέροντα.


Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας εξωθεί να καταπιαστείτε με ζητήματα τακτοποίησης και καθαριότητας. Ασφαλώς και δεν είναι το καλύτερο σας όμως προέχει το καθήκον. Άτομα που έχουν διαφορά ηλικίας ή κάποια μορφή εξουσίας ίσως επιχειρήσουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Αυτό ίσως συμβάλλει στο να βγείτε εκτός εαυτού. Οι γεννημένοι του 1985 πιθανόν να χρειαστεί να καταβάλλετε ένα χρηματικό ποσό.

Σήμερα έχετε βάλει κατά νου να τελειώσετε κάποιες εργασίες και εάν αυτές άπτονται των δικών σας δυνατοτήτων, τότε ποντάρετε σωστά. Η εμπλοκή τρίτων ίσως φέρει κωλυσιεργία και τελικά ματαίωση. Στα αισθηματικά, έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά έχοντας απαιτήσεις, το ζητούμενο όμως στην παρούσα φάση είναι το τι και κατά πόσο μπορείτε να προσφέρετε. Οι γεννημένοι του 1971 μέσα από διεξοδικές συζητήσεις θα εκμαιεύσετε μια πολύ σημαντική πληροφορία.

Δεσμοί και επαφές με τρίτους σήμερα έχουν την τιμητική τους. Στα εργασιακά θα νιώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να εισχωρήσουν στα δικά σας χωράφια. Μπορείτε με το δικό σας ευέλικτο τρόπο να τους αποτρέψετε. Η εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό σας είναι δεδομένη και ακλόνητη. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να επανελέγξετε κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι του 1992 θα ξαναπροσπαθήσετε και τελικά θα πετύχετε.

Για να φτάσετε στη πηγή και να πιείτε νερό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και καθαρό μυαλό. Στα επαγγελματικά, πολλές διαφωνίες τις παίρνετε επί προσωπικού και δημιουργείτε εντάσεις από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για έναν περίπατο στις βιτρίνες να ψωνίσετε ή ονειρευτείτε. Αισθηματικά, μια απρόσμενη εξέλιξη θα σας δώσει χαρά. Οι γεννημένοι του 1965 τώρα βάζετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Σήμερα δεν αποκλείεται να σας ζητηθούν πράγματα τα οποία θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα όρια σας. Πολλές φορές πληρώνετε το τίμημα γιατί θέλετε να εξασφαλίσετε την πρωτιά. Από μια επαγγελματική δραστηριότητα παίρνετε μια χαρά η οποία ωστόσο σας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες. Αισθηματικά, μπορείτε να δείτε τα πράγματα με καλύτερο μάτι μιας και νιώθετε μια αίσθηση πληρότητας. Οι γεννημένοι του 1988 μη θεωρείτε δεδομένη την υποστήριξη από τρίτους.

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας περιμένετε πολλά και θα πράξετε ακόμα περισσότερα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα σας εξασφαλίζουν ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων. Στα αισθηματικά, η δεδομένη αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων γίνεται προτέρημα μιας και οδηγεί το σύντροφό σας σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1974 θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα νιώσετε πως έχετε ενέργεια και ζωτικότητα, αν και σε κάποιες περιπτώσεις θα σας είναι πολύ δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Στον επαγγελματικό τομέα η συνύπαρξη και η συνεργασία με κάποιους θα σας είναι δύσκολη μιας και θα είναι αδύνατον να ακολουθήσουν τους φρενήρεις ρυθμούς σκέψης και εργασίας σας. Αισθηματικά, μην πλατειάζατε κάποια θέματα γιατί καταντάτε κουραστικοί. Οι γεννημένοι του 1963 θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποια πρόσωπα.

Επικοινωνιακά σήμερα καταφέρνετε να επικρατήσετε έναντι των άλλων μέχρι του σημείου που μπορείτε να λειτουργείτε με ψυχραιμία. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα ίσως συμβάλλει να κάνετε πράγματα με βιασύνη και να έρθετε αντιμέτωποι με παράλογες καταστάσεις. Αισθηματικά, χρειάζεται να αφήνετε τα προβλήματα εκτός σχέσης και κυρίως να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την καλή διάθεση του συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1983 αντιμετωπίστε τα ζητήματα που σας απασχολούν με χιούμορ.

Η δημιουργία καλών συνθηκών σας απασχολεί αυτόν τον καιρό, ωστόσο χρειάζεται μέσα από άτομα του περιβάλλοντός σας να καταφέρετε να κερδίσετε πράγματα που σας ανήκουν. Επαγγελματικά, οπωσδήποτε πιέζεστε μιας και αναγκάζεστε να κάνετε πράγματα που δεν τα πιστεύετε κι αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ιδεολογικό σας γίγνεσθαι. Αισθηματικά, μην απαξιώνετε τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1970 η εξέλιξη που αναζητάτε έρχεται σταδιακά.

Μην παρεμποδίζετε τις ανάγκες κάποιων προτάσσοντας δικαιολογίες. Σίγουρα οι καταστάσεις στην παρούσα φάση δεν σας ευνοούν και τόσο. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά νιώθετε πως η αμοιβή σας σε σχέση με το έργο που παράγεται είναι δυσανάλογα μικρή. Αισθηματικά, μέσα από τηλεφωνήματα καταλαβαίνετε πως υπάρχουν κάποια άτομα που δεν σας έχουν ξεχάσει κι αυτό σας δίνει χαρά παρόλο που σας φορτώνει με έντονο σκεπτικισμό. Οι γεννημένοι του 1990 θα ανακαλύψετε πως οι δυνατότητές σας είναι πέρα των προσδοκιών σας.

Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα σας αναγκάζει να δουλεύετε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, γεγονός που βοηθά να εκτονώσετε το συσσωρευμένο δυναμισμό σας. Αρκετά άτομα από το εγγύτερο περιβάλλον σας υποστηρίζουν. Αισθηματικά, διαμορφώνεται ένα κλίμα το οποίο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Καλή μέρα για να επιδοθείτε σε κοπιαστικές εργασίες. Οι γεννημένοι του 1960 έχοντας καθαρό μυαλό κερδίζετε το παιχνίδι.

Προσωπικά ζητήματα τρίτων έρχονται και αναζητούν λύση από εσάς. Αισθηματικά, αναγκάζεστε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν βγαίνουν πραγματικά από μέσα σας. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα και εκμεταλλευτείτε την εύνοια των ημερών προκειμένου η ζωή σας να γίνει πιο όμορφη. Μέσα από φίλους και γνωστούς παίρνετε όμορφα μηνύματα και αυτό σας κάνει να καταλάβετε πως η ζωή είναι ωραία. Οι γεννημένοι του 1991 θα έρθετε κοντά με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
astrology


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: