The kopanoi επιστρέφουν!

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαν κάνει την εμφάνισή τους κάποιοι… «αντάρτες» που απειλούσαν πως δε θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Ένας εξ αυτών ήταν κι ένας συντοπίτης μου, ο βουλευτής Πιερίας, ο Γιάννης Αμοιρίδης, ο οποίος ως άλλος Ξανθόπουλος έλεγε ότι αν το υπερψήφιζε, δε θα είχε μάτια να αντικρύσει τη μητέρα του. Τελικά το υπερψήφισε, αλλά δεν ξέρω αν έκανε το τελευταίο. Όλη η Κατερίνη γελούσε μαζί του, αλλά τώρα μάλλον γελάει αυτός με την Κατερίνη που ξεχνάει εύκολα.

Χθες είχαμε νέα «κωλοτούμπα» από κυβερνητικό βουλευτή: Ο Γιάννης Βούρος ήρε την απειλή για παραχώρηση της έδρας του και τόνισε πως θα υπερψηφίσει το τέλος ακινήτων, έτσι ώστε να δώσει στην κυβέρνηση μια δεύτερη ευκαιρία… Ακούγεται (ίσως κακοπροαίρετα) πως ο συγκεκριμένος κύριος έγινε βουλευτής μόνο και μόνο για να έχει φωνή η ΑΕΚ στον αγώνα της για ανακατασκευή του γηπέδου της. Υποθέτω πως οι φίλοι της ιστορικής ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας θα γελάνε ακόμα…

Το μέλλον της χώρας λοιπόν, βασίζεται σ’αυτόν τον ταλαντούχο ηθοποιό και πατριώτη βουλευτή, ο οποίος με την αποφασιστικότητά του και το σθένος του, μας δίνει τη δύναμη να κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Γιάννης Βούρος, ο αποφασιστικός:

dr.SeenG