‘Ηρθε η ώρα που ο Καραμανλής θα μιλήσει για όλους και για όλα!

29 09 2011

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokorela.gr, η στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας ανέμενε για καιρό φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο στην Πλατεία Μαβίλη με τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών, κ.κ. Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Παπαθανασίου, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Βαγγέλης Αντώναρος.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο κ. Καραμανλής ζήτησε όλους τους φακέλους σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της χώρας που παρέδωσε η Κυβέρνηση Σημίτη το 2004, καθώς και πλήρη ενημέρωση σχετικά με όσα η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το 2009 στο ΠΑΣΟΚ.
Η παρέμβαση αυτή του πρώην Πρωθυπουργού, η οποία αναμένεται να γίνει στη συζήτηση της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2012, έρχεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και αναμένεται να αλλάξει πολλά από εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα για την περίοδο διακυβέρνησης του.
Λέτε να έφτασε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για το πως η χώρα σύρθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Μάλιστα, λέγεται ότι μπορεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, να ζητήσει ακόμα και μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας…
prionokordela.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: