Αυτό είναι το νέο iPhone!

4 10 2011

  H Apple παρουσίασε το νέο εξελιγμένο μοντέλο iPhone, δίνοντας έτσι τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

 Το νέο iPhone μπορεί να μην είναι το iPhone 5, όπως ήθελαν όλοι, όμως, σίγουρα είναι μία πολύ βελτιωμένη έκδοση του 4.
 Το νέο λοιπόν iPhone 4S, όπως είναι κι επίσημα η νέα ονομασία του smartphone της Apple, εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδιο με το iPhone 4, όμως τεχνικά δεν θα λέγαμε το ίδιο…
Το iPhone 4S στο εσωτερικό του διαθέτει τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή πυρήνα Α5 που έχει και το iPad 2, καθώς κι έναν διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών, που το κάνει 7 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το iPhone 4.H μπαταρία, παρά τον νέο επεξεργαστή, έχει βελτιωθεί αρκετά, επιτρέποντας έτσι 8 ώρες χρόνο ομιλίας 3G, 14 ώρες σε 2G, και 6 ώρες 3G περιήγηση στο διαδίκτυο.


Επιπλέον, το σύστημα της κεραίας έχει αλλάξει κι έτσι μπορεί πλέον και προσαρμόζει τη χρήση των δύο κεραιών που διαθέτει, για καλύτερη απόδοση και ποιότητα των κλήσεων αλλά και της ταχύτητας των δεδομένων( από 7,2 Mbps για το iPhone 4 στα14,4 Mbps για το iPhone 4S).


Επίσης, στην παρουσίαση, το νέο iPhone 4S, οι άνθρωποι της Apple το χαρακτήρισαν ως ένα πραγματικά «παγκόσμιο τηλέφωνο», αφού διαθέτει ενσωματωμένα chipsets για όλα τα δίκτυα GSM και CDMA, για να μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιεί σε όλα τα είδη δικτύων στον κόσμο.


Η καμερά του είναι και αυτή βελτιωμένη με αισθητήτρα, πλέον, στα 8 megapixel και ανάλυση  φωτογραφιών μέχρι και 3.264×2.448, ενώ ο πίσω φωτοαισθητήρας καταφέρνει να “παίρνει” 73% περισσότερο φως ανά pixel από ότι το iPhone 4.Ο φακός είναι πέντε στοιχείων, πράγμα που σημαίνει ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες. 


Επίσης, διαθέτει ένα νέο σύστημα, το οποίο επιτρέπει την ανίχνευση προσώπων και 26% καλύτερη ισορροπία λευκού, ενώ οι φωτογραφίες τραβιούνται ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς.
 Εκτός όμως απο φωτογραφική μηχανή, το νέο smartphone της εταιρίας είναι και μία πολύ καλή βιντεοκάμερα με εγγραφή βίντεο στα 1080p HD και σταθεροποιητή video πράγμα πρωτόγνωρο για iPhone.
Tο νέο χαρακτηριστικό, όμως, που έκανε εντύπωση σε όλους είναι η φωνητική υποστήριξη μέσω έξυπνου συστήματος, το οποίο επιτρέπει την αναγνώριση ερωτημάτων που του κάνει ο χρήστης. Με απλά λόγια ο χρήστης ρωτάει και η συσκευή απαντάει…


Το iPhone 4S είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) και θα κυκλοφορήσει σε 4 εκδόσεις ανάλογα με τη χωρητικότητα τους (από 16 μέχρι και 64 GB),Οι  προ-παραγγελίες αρχίζουν για τις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου και η κυκλοφορία του σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου.


Ενώ στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 22 ακόμα χώρες μεταξύ των οποίων ΔΕΝ βρίσκεται η Ελλάδα.
Μερικές από τις φήμες βγήκαν αληθινές. Aυτές, όμως, που ήθελαν την Apple και τον Steve Jobsνα παρουσιάζουν το iPhone 5 διαψεύστηκαν, αφού το μόνο που είδαμε ήταν μόνο ένα βελτιωμένο iPhone 4…

newsit.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: