Προπύλαια:Εμπόριο ναρκωτικών και παρεμπόριο

5 10 2011

Σε χώρο εμπορίας ναρκωτικών και παρεμπορίου έχουν μετατραπεί τα προπύλαια, η Ακαδημία και η Εθνική πινακοθήκη. 
Ενα απο τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης που βλέπουν όλοι οι τουρίστες μόλις έρχονται στην Αθήνα , έχει γίνει παράρτημα της τριτοκοσμικής χώρας. Δεκάδες αλλοδαποί πουλάνε ναρκωτικά ,προϊόντα παρεμπορίου, κάνουν τις ανάγκες τους όπου βρούν, τοξικοεξαρτιμένοι κοιλιούνται στο γκαζόν, κάνουν ενέσεις μπροστά στο κόσμο και προσπαθούν να ανοίξουν κανένα αυτοκίνητο στο πέρασμα τους.

Η αστυνομία δεν εμφανίζεται ακόμα και αν την καλέσεις, αν τύχει και έρθει απλά τους διώχνει και σε δέκα λεπτά πάλι τα ίδια… ο κόσμος αλλάζει δρόμο μόλις βλέπει τη κατάσταση αφού δεν μπορεί να περάσει ούτε μέρα απο το σημείο.

Η δημοτική αστυνομία μένει να κοιτάει στο απέναντι πεζοδρόμιο,πως μπορούν δύο δημοτικοί αστυνόμοι να τα βάλουν με 60-70 αλλοδαπούς? Μείναμε στην αναμόρφωση του κέντρου με συντονιστή το Θεόδωρο Πάγκαλο. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε ολόκληρες περιοχές να είναι υπο κατοχή? Μέχρι πότε θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο?

Σήμερα είναι το κέντρο ,αύριο θα είναι το σπίτι μας, η κατάσταση έχει ξεφύγει και η “πολιτεία” είναι απούσα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας?
Από τον Γιώργο τον Αθηναίο

olympia.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: