Στο χειρουργείο ο Μητροπάνος. Αποκλειστικές δηλώσεις της συζύγου του

6 10 2011

  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ο τραγουδιστής ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και θεώρησαν σωστό να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, όπως και έγινε.
Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Βένια, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την περιπέτεια της υγείας του λαϊκού τραγουδιστή. «Έκανε ένα χειρουργείο για να του αφαιρέσουν την κοίλη. Είναι καλά και μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο». Όσον αφορά τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στην Κύπρο, η Βένια Μητροπάνου δήλωσε: «Οι εμφανίσεις στην Κύπρο δεν ακυρώθηκαν. Αναβλήθηκαν μέχρι να μπορέσει να ταξιδέψει και θα προγραμματιστούν σε άλλες ημερομηνίες»
  Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή των συναυλιών αναφέρει:
«Δυστυχώς η προγραμματισμένη εμφάνιση του Δημήτρη Μητρόπανου, Γιάννη Κότσιρας και Δημήτρη Μπάση την Παρασκευή 7 στο Monte Caputo , αναβάλλεται λόγω αδιαθεσίας του Δημήτρη Μητροπάνου. Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία εμφάνισης του σχήματος. Ο Δημήτρης Μητροπάνος και το σχήμα του απολογούνται για την αλλαγή αυτή και για τυχόν ταλαιπωρία.»


gossip-tv.gr

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: