«Συμβόλαιο» θανάτου για έγκυο 7 μηνών!

7 10 2011

Η είδηση προκαλεί σοκ… Κάποιος ή κάποιοι πλήρωσαν δύο εκτελεστές για να βγάλουν από τη μέση την 26χρονη Κ.Α, η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ασφάλεια Αττικής για ληστείες.

Το ανατριχιαστικό είναι μάλιστα ότι δεν τους σταμάτησε ούτε το γεγονός, ότι η νεαρή γυναίκα είναι έγκυος στον έβδομο μήνα. Τελικά από τύχη σώθηκε η ίδια αλλά και το βρέφος της, αφού οι δολοφόνοι δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα… Το ερώτημα βέβαια παραμένει, ποιός και γιατί ήθελε την 26χρονη νεκρή;
Η ενέδρα στο Γαλάτσι
Η ενέδρα στήθηκε από τους δύο πληρωμένους δολοφόνους, χθες το βράδυ στις εννιά, στην οδό Βεϊκου στο Γαλάτσι.
Μόλις η 26χρονη βγήκε από το κατάστημα οπτικών της μητέρας της και μπήκε στο αυτοκίνητο της μάρκας SMART, δύο άνδρες οι οποίοι φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα την πλησίασαν, την πυροβόλησαν με ένα πιστόλι τρεις φορές και εξαφανίστηκαν.
Πίστευαν ότι την έχουν σκοτώσει… Η νεαρή έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, αφού οι σφαίρες που δέχτηκε, δεν την τραυμάτισαν σε ζωτικό όργανο.
Η «λησταρχίνα» και η δολοφονία της κουμπάρας της Χρονοπούλου
Η Κ.Α είναι παλιά γνώριμη των αστυνομικών της ασφάλειας. Είναι πρώην φίλη του “νονού” Β. Ζ. ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή, ενώ και η ίδια έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ληστείες.
Τον Μάιο του 2009 είχε θεωρηθεί ύποπτη για ηθική αυτουργία στο πρώτο πληρωμένο συμβόλαιο θανάτουστην χώρα μας, με θύμα γυναίκα. Την 29χρονη Μαρία Καφιέρη, η οποία είχε πέσει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι έξω από ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά.
Οι αστυνομικοί την θεώρησαν τότε ύποπτη, επειδή η Μαρία Καφιέρη, (σύζυγος του “αρχινονού” Γιώργου Αυτιά, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2007 στην Καλλίπολη, είχαν παντρέψει την ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου με τον Γεράσιμο Μαυράκη, ο οποίος και αυτός είχε δολοφονηθεί στον Ταύρο τον Οκτώβριο του 2007), είχε ερωτική σχέση με τον “νονό” Β.Ζ. πρώην σύντροφο της Αναγνωστάκη.
Τελικά όμως δεν αποδείχθηκε η παραμικρή της ανάμειξη στη δολοφονία της Μαρίας Καφιέρη, με αποτέλεσμα να μείνει ανεξιχνίαστη…
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: