Άγριος καυγάς Μπατζελή – Βενιζέλου για την οικονομία

12 10 2011

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας κ. Κατερίνα Μπατζελή αγανακτισμένη από αυτά που άκουγε στο διευρυμένο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ στη Bουλή από τον Ευάγγελο Βενιζέλο αναγκάσθηκε και έφυγε.

Η συγκεκριμένη δεν μπορούσε να ακούσει άλλο τα επιχειρήματα Βενιζέλου με τα οποία υποστήριζε αναφανδόν τους Γερμανούς λέγοντας ότι : “Οι Έλληνες φταίνε και όχι οι Γερμανοί οι οποίοι κάνουν μόνο διαπιστώσεις. Οι Έλληνες φταίνε που διασκεδάζουν στη Μύκονο και στα άλλα νησιά και αυτά πρέπει να κοπούν.” Λες και όλοι οι Έλληνες διασκεδάζουν στη Μύκονο.
Μάθαμε ότι στον προϋπολογισμό ο κ. Βενιζέλο έχει εγγράψει μηδέν έσοδα το ερώτημα είναι γιατί δεν πιάνει τους φοροφυγάδες.
“Εγώ εδώ δεν ήρθα να κάνω οικονομική πολιτική είπε ο κ. Βενιζέλος, αλλά ηθική πολιτική. Τελικά αυτό που θα περάσει θα είναι ή το εναλλακτικό πρόγραμμα το δικό μου, ή του Σαμαρά”.
Οι βουλευτές του έθεσαν το ερώτημα τι θα γίνει με την Attika Bank, που τη χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις, εάν δηλαδή κρατικοποιηθεί. Αλλά ο λαλίστατος αντιπρόεδρος τήρησε σιγήν ιχθύος
Μετά από όλες αυτές τις κοροϊδίες που ακούστηκαν μέσα στο ΚΤΕ οικονομίας της Βουλής η κ. Μπατζελή αποχώρησε αγανακτισμένη.
Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: