Θα πνιγούμε στο σκουπίδι!

12 10 2011

Ως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ημέρα της γενικής πανεργατικής απεργίας, θα συνεχίσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλη την Ελλάδα, τις κινητοποιήσεις τους, με καταλήψεις δημοτικών γκαράζ, δημαρχείων αλλά και με ενίσχυση της περιφρούρησης του….

αποκλεισμού των Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ). Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), την ίδια ώρα που η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την αποκομιδή των σκουπιδιών,προκειμένου να εντοπιστεί εάν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες, οι οποίες συνδέονται με την απειλή της δημόσιας υγείας.

Καθώς, οι γειτονιές στην Αθήνα, στον Πειραιά αλλά και σε άλλους δήμους της Αττικής έχουν «πνιγεί» στα σκουπίδια, έκκληση προς τους εργαζομένους στην Αυτοδιοίκηση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους απηύθυνε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

trelokouneli.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: