Λαίμαργοι για σεξ και ανωμαλίες…

13 10 2011

Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις των θυμάτων που έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων Αλβανών κακοποιών της άγριας συμμορίας με τα καλάσνικωφ. Τα θύματα περιγράφουν στους αστυνομικούς καρέ καρέ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλες τις εφιάλτικες στιγμές που έζησαν.Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες παραδέχονται τη συμμετοχή τους στις περισσότερες ληστείες, όχι όμως τους βιασμούς.
Τι είπε στην αστυνομία η 47χρονη – θύμα βιασμού της συμμορίας (Ηλιούπολη)
«…. Άκουσα από το σαλόνι θόρυβο, έπεσαν κάποια cd και άκουσα βήματα. Αφού ο σύζυγός μου έλειπε και ο γιος μου κοιμόταν , σκέφτηκα πώς κάποιος άλλος είναι στο σπίτι και σκεπάστηκα με τα σεντόνια για να μην καταλάβουν πώς είμαι ξύπνια και έκαναν πώς κοιμόμουν. Μπήκαν στο δωμάτιο μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια ντουλάπα και ο ένας με πάτησε προκειμένου να την ανοίξει. Τότε έβγαλα μια δυνατή κραυγή και κατάλαβαν πώς είμαι ξύπνια. Με απείλησαν με μαχαίρι με ρωτούσαν που είναι το αμάξι. Απαντούσα πώς δεν έχουμε αυτοκίνητο. Αυτός με το μαχαίρι που έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί. Όταν του είπα αυτός απειλητικά μου είπε «ή τα λεφτά ή το γιο σου». Τους υπέδειξα φάκελο με λεφτά στο σακάκι του άνδρα μου. Αφού τα πήρε είπε «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε» και ήρθε προς το κρεβάτι με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα , βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου και στην κοιλιακή μου χώρα είχα υγρά, σπέρμα. Σηκώθηκα αμέσως πήγα στο μπάνιο και έκανα καυτό ντους. Τα εσώρουχα και το φανελάκι, βρίσκονταν δίπλα πάνω στο κρεβάτι μου. Και οι δυο δράστες φορούσαν κουκούλες… Τα άτομα αυτά θα τα αναγνώριζα ανά πάσα ώρα και στιγμή από τη φωνή και τη σωματοδομή τους… Μου επέδειξαν άτομα στην αστυνομία και με βεβαιότητα αναγνώρισα από το σωματότυπο του Αλέξανδρου Πέπα και Σωκράτη Μενίκο… Ο πρώτος έφερε το μαχαίρι και ο άλλος με χτύπησε στο κεφάλι. Ζήτησα από τους αστυνομικούς ο Πέπα να πει τις φράσεις «τα λεφτά σου ή το γιό σου» και ο άλλος «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε» και τους αναγνώρισα…
Πώς περιέγραψε η 33χρονη μητέρα διδύμων τη φρίκη που έζησε (Γλυφάδα)
«…Μπήκαν στο σπίτι στις 27/9/11 τρείς άγνωστοι ενώ κοιμόμασταν με άντρα και δίδυμα παιδιά μας δυο ετών. Μας χώρισαν και έβαλαν τον σύζυγο μου με τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα κι εμένα στο σαλόνι. Ήπιαν χυμό από ένα κουτί ενώ κάπνισαν κι ένα τσιγάρο. Στο σαλόνι μαζί μου έκατσαν οι δυο και κατέβασαν τα παντελόνια και μου είπαν να πιάσω τα πέη τους , όπως και έκανα, αυνανίζοντας τους μέχρι που εκσπερμάτισαν στο στήθος μου, καθόσον εγώ δεν φόραγα μπλούζα και από την αρχή είχα τυλιχθεί με ένα σεντόνι».
Τι είπε στην αστυνομία ο σύζυγος της 33χρονης
Με απειλούσε «που είναι τα χρυσαφικά ;» βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό μου… Μας χώρισαν, βάζοντας εμένα με τα ανήλικα παιδιά μου στο ένα υπνοδωμάτιο, ενώ τη σύζυγό μου την έβαλαν στο σαλόνι. Όση ώρα βρισκόμουν στο δωμάτιο, ο ένας δράστης με επιτηρούσε με όπλο, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στο σαλόνι με την σύζυγό μου κι έψαχναν όλους τους χώρους του διαμερίσματος. Αργότερα και αφού είχαν φύγει οι δράστες, η σύζυγος μου ανέφερε ότι δύο δράστες την κακοποίησαν…
Αναγνωρίζω με βεβαιότητα τον Αλέξανδρο Πέπα, ως το δράστη της σε βάρος μου ληστείας, επίσης ο συγκεκριμένος είναι ο ένας από τους δυο που προέβησαν στις πράξεις κακοποίησης της συζύγου μου. Η σύζυγος μου ανέφερε ότι δυο δράστες κατέβασαν τα παντελόνια τους, αναγκάζοντας την να τους πιάσει τα γεννητικά όργανα αυνανίζοντάς τους μέχρι που εκσπερμάτισαν.
Παραδέχονται τις ληστείες – Ποιούς καρφώνουν για τις σεξουαλικές επιθέσεις
Ενέα Πάνο, 24χρονος Αλβανός
«…Παραδέχομαι τη συμμετοχή μου σε κάποιες ληστείες. Μου έδιναν 200-300 ευρώ για τη συμμετοχή μου. Όμως για μια ληστεία στου Παπάγου πήρα μόλις 5 ευρώ γιατί η λεία δεν ήταν μεγάλη….».
Ερμίρ Μετά, 20χρονος Αλβανός
«Παραδέχομαι ότι συμμετείχα σε κάποιες ληστείες. Συνήθως πηγαίναμε οι τέσσερις μας (ο Πέπα, ο Πάνο και ο Λέλη ). Τελευταία φορά πήγαμε στη Γλυφάδα όπου ήταν ανδρόγυνο και δυο μωρά, όπου μπήκαμε και οι τρεις (εκτός του Πάνο που δεν ήταν μαζί μας ) όπου ο Πέπα και ο Λέλη έκαναν στη γυναίκα ασελγείς πράξεις. Από εκεί πήραμε το Μερσεντές αυτοκίνητο που επέβαινε ο Πέπα όταν τον πιάσατε…»
Αλέξανδρος Πέπα, 21χρονος Αλβανός
«…Τους τελευταίους 6 μήνες και οι τρεις μας (εγώ, Ερμίρ Μέτα και Πάνο Ενέα) μπλέξαμε με ναρκωτικά. Εγώ έκανα χρήση χασίς και οι δύο κοκαΐνη. Επειδή δεν είχαμε λεφτά έδωσα σε έναν Αλβανό τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω 500 ευρώ πριν από τρεις μήνες και μου έφερε ένα περίστροφο. Από τότε με τους άλλους δύο συμφωνήσαμε να κάνουμε κάποιες ληστείες. Εδώ θέλω να πω πως ο Μέτα Ερβίστ και ο Μένινος Σωκράτης δεν έχουν καμία σχέση με ληστείες. Δεν έχω κάνει τις ληστείες σε όλα τα σπίτια που με κατηγορείτε. Εγώ, ο Μέτα Ερμίρ και ο Πάνο Ενέα, καθώς και ο Λέλη ή Αουρέλ που μένει στο Βύρωνα είχαμε πάει σε περίπου 10 σπίτια χωρίς να είμαστε όλες τις φορές και οι 4. Συνήθως είμαστε τρεις ή δύο διαφορετικοί κάθε φορά… Ζητάω την επιείκεια του δικαστηρίου εκ μέρους και των τριών και ζητάω συγνώμη από τα άτομα που ληστέψαμε…».
Ο ρόλος των ανήλικων στη συμμορία
Ι.Ε, 16χρονη
«…Είχα ερωτικό δεσμό με τον Αλέξανδρο Πέπα. Τον γνωρίζω περίπου τρία χρόνια. Ήξερα πως έκαναν ληστείες. Τα οπλοπολυβόλα τα προμηθεύονταν από άτομο στην περιοχή της Λούτσας, τα φυλούσαν κυρίως στις οικίες τους και συνεχώς άλλαζαν τα σημεία στα οποία τα έκρυβαν…».
Ωστόσο, ο 15χρονος Αλβανός, Έρβιστ Μέτα και ο 22χρονος Σωκράτης Μένινος αρνούνται τις κατηγορίες.
Ψάχνουν άλλα έξι άτομα – Επιχείρησαν και παλιότερα να πιάσουν δύο από τους συλληφθέντες
Ο Ερμίρ Μέτα, ο ένας από τους συλληφθέντες είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά και παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στο Τμήμα του Παγκρατίου.
Στις 1 Οκτωβρίου, οπότε και έπρεπε να δώσει το «παρών» στο συγκεκριμένο τμήμα, ο Ερμίρ Μέτα έφθασε στο σημείο με ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο Σωκράτος Μένικος. Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τους δύο δράστες επιχείρησαν να τους συλλάβουν, ωστόσο όμως, οι δύο δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν.
Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την επίθεση και το βιασμό της μητέρας στη Γλυφάδα.
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί ψάχνουν άλλα έξι άτομα που φέρεται να είναι μέλη της συμμορίας.newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: