«Θα χυθεί αίμα, θα πέσει η κυβέρνηση»

14 10 2011

Σκληρή απάντηση της ΠΟΕ ΟΤΑ για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Στα άκρα εξωθείται η κόντρα της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την κυβέρνηση, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη για την ανάθεση του έργου της αποκομιδής σκουπιδιών σε ιδιώτες, χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος επανήλθε με νέα δήλωσή του σήμερα το πρωί, λέγοντας ότι θα παραπέμπονται στο αυτόφωρο όσοι εργαζόμενοι εμποδίζουν την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Μάλιστα σημείωσε ότι από στιγμή σε στιγμή «Θα εκδοθεί υγειονομική διάταξη από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο που θα προβλέπει παραπομπή των εργαζομένων στο αυτόφωρο και ποινή φυλάκισης τρεις μήνες σε όσους παρεμποδίζουν την αποκομιδή των σκουπιδιών ή την είσοδο στον ΧΥΤΑ Φυλής», διαβεβαιώνοντας ότι από σήμερα θα αρχίσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους.

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά των εργαζομένων, με τον πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθήνας Βασίλης Πολυμερόπουλος, να προειδοποιεί, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ότι «αν η κυβέρνηση βάλει ιδιώτες στην αποκομιδή σκουπιδιών θα χυθεί αίμα στους δρόμους και θα πέσει η κυβέρνηση, θα έχουμε θύματα αν οι εργαζόμενοι χάσουν τη δουλειά τους».

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ΠΟΕ ΟΤΑ και ΚΕΔΕ για το θέμα των απορριμμάτων.
newsbeast.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: