Συσκεύαζαν το χασίς σε τυροκομείο!

14 10 2011

  Κύκλωμα που προμηθευόταν μεγάλες ποσότητες χασίς από γειτονική χώρα και τις διακινούσε στη Σουηδία εξαρθρώθηκε στη Θεσπρωτία, με τη σύλληψη τριών Ελλήνων 58, 54 και 40 ετών.

 Οι συλληφθέντες χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα επεξεργασίας,τυποποίησης και αεροστεγούς συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, συσκεύαζαν το χασίς σε ειδικά διαμορφωμένα τεμάχια, τα οποία τοποθετούσαν μέσα σε δοχεία με τυρί και τα εξήγαγαν ως τυροκομικό προϊόν στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μέσω μεταφορικής εταιρείας.
 Χθες ακινητοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Σουλίου στη Θεσπρωτία. Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πρώτου οχήματος ήταν ο 58χρονος, ο οποίος μετέφερε στο πορτ παγκάζ έξι ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 204 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 217 κιλών.
 Στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο προπορευόταν, επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι λειτουργούσαν ως προπομποί του πρώτου οχήματος.
 Τα μέλη του κυκλώματος μετέβαιναν τα ίδια στη Στοκχόλμη, όπου παραλάμβαναν και αποθήκευαν τις ειδικά συσκευασμένες ποσότητες κάνναβης και στη συνέχεια τις διέθεταν προς πώληση.


newsbeast.gr

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: