Την κρατούσε κλεισμένη 10 χρόνια σαν σκλάβα του σεξ

14 10 2011

Φρίκη σε όλο της το μεγαλείο

Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την οχτάχρονη απαγωγή και τον εγκλεισμό της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ είναι η ιστορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Tanya Kach.

Η 24χρονη σήμερα γυναίκα εξιστόρησε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του Thomas Hose για περίπου 10 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS.

Ο Thomas Hose ήταν ο φύλακας του σχολείου που πήγαινε η Tanya στην Πενσιλβάνια και εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρναγε η μικρή για να την προσεγγίσει. Οι γονείς της είχαν χωρίσει, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και ο πατέρας της έκανε ότι δεν είχε κόρη. Σε αυτή την ανασφάλεια «πάτησε» ο Hose. Την προσέγγισε σαν φίλος, της μίλαγε και την έκανε να νιώθει ασφαλής.

Ο εφιάλτης της Tanya άρχισε όταν ο Thomas την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του. Τότε την κλείδωσε για 10 χρόνια σε ένα δωμάτιο, της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και την κλείδωνε στην ντουλάπα όταν καλούσε κόσμο. 

Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε. Τελικά η νεαρή γυναίκα έγινε φίλη με ένα γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον Thomaw.

Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.
newsbeast.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: