Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 15/10 τα Ζώδια

14 10 2011Γενικό προφίλ
Όσοι από σας αναλάβετε τις ευθύνες σας και φερθείτε με αξιοπρέπεια και λογική δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, έστω κι αν υπάρχουν ακόμα δυσκολίες. Τέλος στις 15 με την αντίθεση Αφροδίτης/Δία εσείς του 1ου δεκαημέρου, ίσως πέσετε σε υπερβολές που θα σας στοιχήσουν οικονομικά ή συναισθηματικά.ΚΡΙΟΣ 
 Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή μιας και σας βοηθά να εξωτερικεύσετε με ευκολία και χωρίς υπερβολή τα συναισθήματα σας. Επαγγελματικά, αξιώνετε κάποια δικαιώματά σας και αυτό δείχνει στους άλλους πως η κατανόηση δεν είναι αδυναμία. Η ικανότητά σας να βλέπετε παρακάτω σας βοηθά να ξεφύγετε από δυσμενείς συνθήκες. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως νιώσετε πως αισθηματικά έχετε ένα αίσθημα ολοκλήρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η εμμονή σας με κάποια πράγματα ίσως σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό οίκο σηματοδοτεί εξελίξεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Πολλά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικογένεια σας επιλύονται δια μέσω του διαλόγου. Αισθηματικά, τα ρίσκα που παίρνετε σας ευνοούν, αρκεί να μη σχετίζονται με παιχνίδια σε διπλά ταμπλό. Οι γεννημένοι του 1985 χρειάζεται να επανεξετάσετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Η πολλαπλότητα των επιλογών σε συνδυασμό με την ικανότητα πειθούς που έχετε σας βοηθά να λύσετε τα ζητήματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαγγελματικά, ίσως λάβετε κάποιες οδηγίες που εσείς θα τις αγνοήσετε γιατί γνωρίζετε τι είναι λάθος και τι σωστό. Αισθηματικά, η ανάγκη να δείξετε συναισθήματα ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλες που όπως και να έχει αξίζουν τον κόπο. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως ανακαλύψετε πως σε κάποιες επικοινωνίες υπάρχει ένα χαλασμένο τηλέφωνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η κοινωνική σας ζωή μα και η ανάγκη σας για προβολή ίσως οδηγηθούν σε ένα τέρμα αν δεν χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις. Ο ψυχικός σας κόσμος δέχεται κάποιες πιέσεις μιας και η παραδοχή των λαθών σας είναι από κάποιους επιβεβλημένη. Αισθηματικά, θα πρέπει να βγάλετε εκφραστείτε ανοικτά αλλά με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κοινοποιήσετε τις προθέσεις σας χωρίς να εξαναγκάσετε τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως τραβήξετε κάποιες κόκκινες γραμμές στις βλέψεις τρίτων.

ΛΕΩΝ 

Σήμερα η ορμή σας ίσως δεν έχει μέτρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί το όποιο πλεονέκτημα να στραφεί εναντίον σας. Στα επαγγελματικά, ίσως κάποιες θέσεις σας να θεωρούνται αιρετικές πλην όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να τις επιβάλλετε στους άλλους. Κάποιο τηλεφώνημα ίσως σας αναστατώσει μιας και ο έρωτας που θα χτυπήσει την πόρτα είναι παλιός γνώριμος. Οι γεννημένοι του 1988 εκτός από δικαιώματα έχετε και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο έρχεται να δώσει σταθερότητα και σιγουριά σε κάθε βήμα σας που μέχρι πρότινος θεωρείτο μετέωρο. Η ικανότητα ορθής κρίσης που έχετε σας βοηθά να προσπεράσετε τις συναισθηματικές παγίδες και μέσα από τις επιλογές σας τελικώς να δικαιωθείτε. Στα επαγγελματικά, ίσως υποβάλλετε τον εαυτό σας σε κάποιες δοκιμασίες μιας και θα είναι αδύνατον να συνεργαστείτε με άτομα που δεν συμπαθείτε. Οι γεννημένοι του 1981 κερδίζετε πόντους έναντι των άλλων

ΖΥΓΟΣ 

Μια στροφή θα πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη μιας και οι θέσεις κάποιων ίσως να είναι εμπόδιο για εσάς και τα σχέδια σας. Επαγγελματικά, η μπλόφα θα σας βοηθήσει να στραφούν τα δεδομένα υπέρ σας. Ερωτικά, η διστακτικότητα και ο καθωσπρεπισμός αποτελούν το χειρόφρενο στην εξέλιξη μιας δρομολογημένης σχέσης. Οι γεννημένοι του 1986 πιστεύετε μόνο ότι έχετε ιδίαν αντίληψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Η Σελήνη απέναντί σας φροντίζει να υπερασπίζεστε τη σταθερότητα των απόψεων σας με τακτ. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχετε ανάγκη από προβολή και αυτό σας κάνει πιο ερωτικούς γιατί αφήνετε να πέφτει γύρω σας ένα πέπλο μυστηρίου. Επαγγελματικά, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις, αν και σε ένα θεωρητικό και πολιτισμένο επίπεδο. Οι γεννημένοι του 1977 προσαρμόζετε τα θέλω της σχέσης σας με βάση τα δικά σας θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Η δημιουργία και η έμπνευση δεν σας λείπουν και αυτό σημαίνει πως στα επαγγελματικά σας βαδίζετε με σταθερά βήματα. Ερωτικά, ίσως οι επιλογές σας να διακατέχονται από μια έμμονη προς πρόσωπα και τελικώς να μην αποδειχθούν επιτυχημένες. Οικονομικά, προτάσεις που θα γίνουν χρειάζονται έλεγχο και προσοχή μιας και οι συνθήκες είναι συνεχώς μεταβαλλόμενες. Οι γεννημένοι του 1984 θα ασχοληθείτε με τα της σταδιοδρομίας σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Ίσως σήμερα χρειαστεί να διαδραματίσετε ένα πολύ σπουδαίο ρόλο μιας και η αντιπαράθεση μεταξύ δύο φίλων σας τείνει να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Επαγγελματικά, κάποιοι επιχειρούν να σας θέσουν ψευδοδιλλήματα, προκειμένου να κάνετε πίσω. Αισθηματικά, μέσα από την ερωτική σας ζωή έχετε πάρει τα πάνω σας και αυτό αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης. Οι γεννημένοι του 1973 διακατέχεστε από βιασύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να πετύχετε πολλά λόγω του ότι έχετε καταφέρει να κερδίσετε με το σπαθί σας σημαντικά προνόμια και οφέλη. Επαγγελματικά, ίσως νιώθετε πως κάποιοι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε μιας και τα δύσκολα σας εξιτάρουν. Κάποιοι τηλέφωνο θα σας χαροποιήσει μιας και τα νέα που περιμένετε τελικώς φτάνουν. Οι γεννημένοι του 1967 ακροβατείτε μεταξύ της λογικής και του παραλογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ 

Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας βοηθούν να περάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα ξεφεύγουν της δικαιοδοσίας σας αλλά εσείς θέλετε να έχετε λόγο για τα πάντα. Οικονομικά, χρειάζεται να κάνετε περισσότερη οικονομία μιας και κάποια μαγαζιά της περιοχής σας συντηρούνται από τη δική σας συνδρομή. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως δεχτείτε κάποια πρόταση η οποία θα είναι άκρως δεσμευτική.


psixologikosfaros


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: