Αυτοί οι τρεις ευθύνονται για τη χολέρα στην Αθήνα

15 10 2011

Υπάρχουν τρεις συνδικαλιστές οι οποίοι ενεργώντας με τραμπουκικές μεθόδους κρατούν κλειστή τη χωματερή των Άνω Λιοσίων, σπέρνοντας το φόβο και την απειλή για τη δημόσια υγεία.

Τους εν λόγω συνδικαλιστές, που βρίσκονται πίσω από την περίεργη κατάληψη της χωματερής φωτογραφίζουν δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για άτομα που πρόσκεινται σε συγκεκριμένη παράταξη, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και χρησιμοποιεί δήθεν προοδευτικά και ριζοσπαστικά επιχειρήματα, καταδικάζοντας πέντε εκατομμύρια κατοίκους του Λεκανοπεδίου της Αττικής σε μολυσματικές ασθένειες όπως η σαλμονέλα, η χολέρα και η πανώλη.
Οι τρεις συνδικαλιστές έχουν οργανώσει το «κίνημα της χωματερής», το οποίο δεν έχει κοινωνικά ούτε συνδικαλιστικά κριτήρια, αλλά μικροκομματικά και πολιτικά.
Τα ονόματα των τριών συνδικαλιστών είναι γνωστά τόσο στον υπουργό Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη, όσο και στον υφυπουργό κ. Πάρι Κουκουλόπουλο.
Τους κατήγγειλαν χθες χωρίς να τους κατονομάσουν στη διάρκεια του καυγά που είχαν με συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Εσωτερικών.
Οι ενέργειες αυτές υπερβαίνουν κάθε νομιμότητα, έρχονται σε αντίθεση με βασικές πρόνοιες του Συντάγματος για τα δικαιώματα των πολιτών και εν πάση περιπτώσει η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει με ειλικρίνεια.
Να τις καταγγείλει δηλαδή στην κοινή γνώμη και να δείξει ότι δεν είναι τόσο αναποτελεσματική και τόσο λίγη, όσο τη θεωρούν οι επικριτές της.
Σε διαφορετική περίπτωση, τα ονόματα των παλληκαράδων των σκουπιδιών θα βγουν στο διαδίκτυο και τότε η κυβέρνηση θα είναι υπόλογη διότι για μια ακόμη φορά φαίνεται να λειτουργεί χωρίς σχέδιο, είναι κατώτερη των περιστάσεων και έχει την πολιτική και ηθική ευθύνη, τόσο για τους κινδύνους στη δημόσια υγεία όσο και για την αναρχία την οποία καλλιεργεί με την ανικανότητά της.
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: