Κλειστό την Κυριακή το κέντρο λόγω ποδηλατικού γύρου

15 10 2011

Από τις 8.00 το πρωί θα ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας του 20ού ποδηλατικού γύρου.

Συγκεκριμένα στις 8.15 διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος των λεωφόρων Β.Κωνσταντίνου και Αρδηττού στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ αργότερα θα κλείσει και το αντίθετο ρεύμα.

Από τις 9.00 θα κλείσουν επίσης οι Πειραιώς (στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς οδού και της πλ. Ομονοίας),Αθηνάς (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Σταδίου (σε όλο το μήκος της),Φιλελλήνων (σε όλο το μήκος της), Λ. Αμαλίας, (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Λ. Συγγρού, (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας),Αθανασίου Διάκου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Συγγρού), Β. Όλγας (σε όλο το μήκος της), Ακαδημίας (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και της Β. Σοφίας),Πανεπιστημίου (σε όλο το μήκος της), Πατησίων (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλατείας Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Λ. Αλεξάνδρας (το κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πατησίων σε όλο το μήκος του), Λ. Κηφισίας (ρεύμα προς κέντρο πόλεως στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πανόρμου και της Λ. Αλεξάνδρας) και Β. Σοφίας (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).


protothema.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: