Στη φυλακή πέντε από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ

15 10 2011

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ.

Ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν το… δρόμο της φυλακής στους νεαρούς, μεταξύ αυτών και στον ανήλικο από την Αλβανία, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης και της οικογένείας του. Ο ανήλικος θα οδηγηθεί στη Στέγη Ανηλίκων Βολου.
Αντίθετα, ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερη την 15χρονη, η οποία κατηγορείται μόνο για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση. Ο φερόμενος ως «αρχηγός» της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ, απολογούμενος παραδέχθηκε ότι συμμετείχε μόνο σε έξι από τις 15 ληστείες, αρνούμενος όμως ότι είχε ηγετικό ρόλο, όπως του αποδίδεται. Ο νεαρός αρνήθηκε και τους βιασμούς και τις ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο γυναικών.
«Σημειώνω ότι δεν ανάγκασα τη σύζυγό του … με κανέναν τρόπο να πιάσει το γεννητικό μου μόριο, καθώς εδώ και πέντε μήνες, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στα γεννητικά μου όργανα έχω σοβαρά προβλήματα στύσης, από τα οποία έχει διαταραχθεί σημαντικά η ψυχολογία μου. Συνεπώς αρνούμαι κατηγορηματικά τη συμμετοχή μου στις ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος στο απολογητικό του υπόμνημα.
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: