Συγκλονίζει η μαρτυρία της 27χρονης που βίασε ο κανίβαλος.

18 10 2011

Το εξωτικό ταξίδι στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη για ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών. 
Ο Στέφαν Ράμιν, 40 ετών, βρήκε αποκρουστικό θάνατο, καθώς έγινε το δείπνο του κανίβαλου-ξεναγού του. Στη συνέχεια, το ανθρωπόμορφο τέρας βίασε και την 27χρονη φίλη του, Χάικε Ντορς.
Σοκ έχει προκαλέσει η σημερινή ταυτοποίηση των ανθρώπινων υπολειμμάτων που εντοπίστηκαν γύρω από υπαίθρια εστία φωτιάς, με το DNA του 40χρονου Γερμανού. Παρά τις έρευνες, ο ξεναγός Αριχάνο Χαΐτι, 31 ετών, παραμένει άφαντος. 
Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ο Στέφαν Ράμιν συμφώνησε με τον ξεναγό να τον οδηγήσει στο δάσος του νησιού, για το παραδοσιακό κυνήγι αγριοκάτσικου. Λίγες ώρες αργότερα, ο Χαΐτι επέστρεψε μόνος και είπε στην Ντορς ότι ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και χρειαζόταν βοήθεια. 
Με αυτόν τον τρόπο την παρέσυρε στο δάσος. Την έδεσε σε ένα δέντρο, γυμνή, και τη βίασε. Ώρες αργότερα κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε τις αρχές του νησιού Νούκου Χίβα.
Οι έρευνες των αστυνομικών τους οδήγησαν στα απομεινάρια μιας εστίας φωτιάς μέσα στο δάσος. Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα: Ανθρώπινα μέλη μισοφαγωμένα και μέσα στις στάχτες διασκορπισμένα κόκαλα
Σύμφωνα με μαρτυρίες των αστυνομικών, ο αέρας γύρω είχε μια αποκρουστική μυρωδιά καμένης σάρκας. Γύρω από την εστία βρέθηκαν διάσπαρτα τα ρούχα του Γερμανού τουρίστα. 
Προφανώς, ο κανίβαλος έφαγε κάποια από τα μέρη του σώματος του Ράμιν και στη συνέχεια έριξε  τη σορό του στη φωτιά. 
Σύμφωνα με μέλη της φυλής Κορογουάι της Πολυνησίας, μιας από τις ελάχιστες που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ανθρώπινη σάρκα για τελετουργικούς σκοπούς, ο ξεναγός-κανίβαλος μάλλον έφαγε πρώτα το μυαλό του Γερμανού, όσο ήταν ακόμα ζεστό. 
Τα ίχνη της 27χρονης Ντορς έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες. Κανείς δεν γνωρίζει αν η συντετριμμένη γυναίκα βρίσκεται ακόμη στο νησί ή γύρισε στη Γερμανία.   
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: