Κατήγγειλε τους ληστές και τον συνέλαβαν κι αυτόν

19 10 2011

Μια περίεργη υπόθεση απάτης, παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.Πρωταγωνιστές της, ένας επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο και δύο Αφρικανοί οι οποίοι του έταξαν πως θα του πολλαπλασιάσουν τα χρήματα, όμως τελικά τα «άρπαξαν» κι έφυγαν.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το goodnet.gr, ο 38χρονος Ρεθυμνιώτης κάλεσε στην πόλη τους δύο αφρικανούς, ηλικίας 27 και 26 χρονών. Όταν αυτοί κατέβηκαν στο νησί, είπαν στον επιχειρηματία ότι μπορούν να του πολλαπλασιάσουν εύκολα τα χρήματα, φτιάχνοντας από τα κανονικά, πλαστά. Το μόνο που είχε να κάνει, ήταν να βάλει τα λεφτά του σε ένα κουτί. Οι δύο αφρικανοί, τοποθέτησαν χαρτιά μαζί με τα χρήματα και είπαν στον 38χρονο πως με την προσθήκη κάποιων χημικών ουσιών, τα πλαστά χρήματα θα ήταν έτοιμα σε μερικές ώρες.
Όμως όταν αυτό έφυγε από το σπίτι, οι δράστες πήραν τα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε ταξί και από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, πέταξαν για Αθήνα. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, αποκρύπτοντας φυσικά τα σχέδιά του για τα πλαστά. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε τα χρήματα ήταν και σημαδεμένα, αφού είχαν μια τρύπα από καρφίτσα στο πάνω μέρος τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών στο Ρέθυμνο δεν άργησαν να καρποφορήσουν, αφού εντόπισαν τον ένα από τους δύο αφρικανούς, ο οποίος δούλευε ως dj σε club στην Ομόνοια. Όμως, όταν οι δύο αφρικανοί συνελήφθησαν, αποκάλυψαν όλη την αλήθεια και πλέον και οι τρεις έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη…
newsbomb.gr

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: