Ο θρήνος για το χαμό του 53χρονου

21 10 2011

Έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η κάμερα  κατέγραψε την αντίδραση συγγενικού προσώπου του 53χρονου οικοδόμου που εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς στο Σύνταγμα.

Με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένης Ράικου, στον Ευαγγελισμό μετέβη εισαγγγελέας προκειμένου να διερευνηθιύν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου διαδηλωτή,Δημήτρη Κοτσαρίδη.
Οργή επικρατεί στις τάξεις των οικοδόμων και της συνδικαλιστικής συσπείρωσης του ΠΑΜΕ για το θάνατο του συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτσαρίδη, πατέρα δυο παιδιών.
Δολοφόνησαν τον Κοτσαρίδη
Μιλώντας στο newsbomb.gr,  ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας κ. Γιάννης Τασιούλας κάνει λόγο για «δολοφονία, που είναι αποτέλεσμα της δράσης αναρχικών, ακροδεξιών χρυσαυγιτών και φασιστών που όλοι μαζί ξεπήδησαν από ένα μπλοκ του κινήματος ‘’Δεν πληρώνω’’  και επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ με προφανή στόχο να τρομοκρατήσουν και να ανακόψουν το ποτάμι της λαϊκής οργής».
Ο κ. Τασιούλας τόνισε πως «ο Κοτσαρίδης έδωσε τη ζωή του στην υπόθεση του αγώνα, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης για να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για τα φτωχά λαϊκά στρώματα».
Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων καταγγέλλει πως «οι μηχανισμοί που τον δολοφόνησαν έχουν τις ρίζες τους σε κρατικές δομές και πρακτορίστικα κέντρα, που λειτουργούν προς όφελος αυτών που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική.  
newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: