Σε ψυγείο για λαχανικά σε εμπορικό κέντρο η σορός του Καντάφι!

22 10 2011

Ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Λιβύης κείται σε ένα ψυγείο για λαχανικά. Δεν ήταν πρόθεση των αρχών να εκτεθεί στον κόσμο, ωστόσο μόλις έγινε γνωστό το που βρισκόταν πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να δει. Τώρα όμως φρουροί κάνουν μέχρι και ξεναγήσεις για οικογένειες.

Με ανάμεικτα συναισθήματα οι Λίβυοι αντικρύζουν το γυμνό από τη μέση και πάνω και κακοποιημένο σώμα του ανθρώπου που ήταν ο απόλυτος άρχοντας στην περιοχή για 42 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ οι περισσότεροι λένε ότι “θέλουν να δουν το σκυλί” νεκρό.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από τις αρχές το τί θα γίνει με το πτώμα το οποίο ζητούν τα μέλη της οικογένειάς του και κυρίως η γυναίκα του, Σαφία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γρήγορη ταφή την Παρασκευή ωστόσο το πτώμα πρέπει να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση καθώς ο ΟΗΕ έχει ζητήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου.


Παιδί περιμένει να αντικρύσει τη σορό του ΚαντάφιΠαιδί περιμένει να αντικρύσει τη σορό του Καντάφι


Ο Καντάφι εικονίζεται καθαρά να έχει συλληφθεί ζωντανός ωστόσο στη συνέχεια το άψυχο σώμα του δείχνεται να σύρεται στους δρόμους της Σύρτης και να διαπομπέυεται. Επισήμως η Μεταβατική κυβέρνηση λέει ότι σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυρών, από τα τραύματα που υπέστη στη μάχη.newsit


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: