Το meme της γιαγιάς με την πέτρα στα ΜΑΤ

25 10 2011

Ακόμα καταμετρούνται οι ζημιές από τον πόλεμοπου εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου συλλαλητηρίου (όπως παραδέχονται σχεδόν όλοι) της μεταπολίτευσης. Ενώ η χρεοκοπία βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι μας, τα σαΐνια της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, εξακολουθούν να στέλνουν τις ορδές των ηλιθίων τους και να καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους, ώστε να αποσοβήσουν τις φωνές των υπολοίπων.

Γίνεται λόγος για 400.000 ευρώ ζημιών στο κέντρο της Αθήνας. Αναρωτιέμαι ακόμα γιατί εξακολουθούν να κρατάνε ορισμένοι εκεί τις επιχειρήσεις τους. Ειδικά αυτός ο φουκαράς ο περιπτεράς που βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο του λάκκου με τα κωλοδάχτυλα.

Η απεργία της Τετάρτης άφησε ακόμα μία κληρονομιά. Τη σούπερ γιαγιά – επαναστάτρια, η οποία επιδίδεται στο σπορ «πετάω πέτρες σε ΜΑΤ» με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να την απολαύσετε στο τέλος αυτού εδώ του βίντεο, όσο και σε άλλες εκδοχές των προσπαθειών της, με την αρωγή του «Νίντζα των αποκαλύψεων»:


 dr.SeenG


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: