Κακοποίησαν σεξουαλικά τον Καντάφι πριν τον σκοτώσουν

26 10 2011

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πρώην ισχυρού άντρα της Λιβύης Μουαμαρ Καντάφι  έδωσε η μεταβατική κυβέρνηση της χώρας καθώς τόσο η νεκροψία όσο κα τα βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου παραπέμπουν σε εκτέλεση.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι ο Καντάφι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και την κοιλιά.
Τα Ηνωμένα Έθνη, οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά και η χήρα του Μουαμάρ Καντάφι, ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας εκφράζοντας ανησυχία πως ο Λίβυος συνταγματάρχης εκτελέστηκε, γεγονός που συνιστά έγκλημα πολέμου, βάσει της διεθνούς νομοθεσίας.
Ο πρώην Λίβυος ηγέτης και ο γιος του Μουτάσιμ ετάφησαν σήμερα τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία στην έρημο, όπως έγινε γνωστό από ανώτερο αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο 4 άτομα παρέστησαν στην ταφή και ορκίστηκαν στο Κοράνι ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν ποτέ και σε κανέναν την τοποθεσία.Σύμφωνα με φρουρούς στην είσοδο της αγοράς στα προάστια της Μιζουράτα, όπου είχαν εκτεθεί τα πτώματα σε δημόσια θέα για τέσσερις ημέρες, μια πομπή τεσσάρων ή πέντε στρατιωτικών οχημάτων τα μετέφερε αργά χθες το βράδυ  σε άγνωστη τοποθεσία.
Εν τω μεταξύ, φρίκη έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο δημοσίευσε η αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα «GlobalPost». Όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο  βίντεο,  το οποίο τράβηξαν οι αντικαθεστωτικοί που συνέλαβαν τον Μουαμάρ Κατάφι, ένας άντρας κακοποίησε σεξουαλικά  με μαχαίρι τον πρώην ηγέτη της Λιβύης την ώρα που τον έβγαζαν έξω από το κρησφύγετό του.
gaddafi-sodomized-1_0
gaddafi-sodomized-2
gaddafi-sodomized-3
gaddafi-sodomized-4
Η ανάλυση του καρέ-καρέ του βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε ο Μουαμάρ Κανάφι ενώ ο ίδιος ήταν χτυπημένος, αιμόφυρτος και αβοήθητος στα χέρια των αντικαθεστωτικών.

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΟΓΩ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ

newsbomb.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s




%d bloggers like this: