Σοκάρει η περιπέτεια 18χρονης που έπεσε θύμα Σατανιστών που ήθελαν να την θυσιάσουν

26 10 2011

Η 18χρονη Kirsty Theologo νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 75% του σώματός της, ενώ η φίλη της νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Η εφημερίδα της Νότιας Αφρικής The Star έκανε λόγο για σατανιστική τελετή και ανέφερε ότι οι δράστες έδεσαν την 18χρονη, την περιέλουσαν με βενζίνη και στην συνέχεια της έβαλαν φωτιά, αφότου αποφάσισαν να την θυσιάσουν.
Η 16χρονη έπεσε πάνω στο φλεγόμενο κορίτσι προσπαθώντας να σβήσει της φλόγες κυλώντας την στην άμμο, προκαλώντας και η ίδια εγκαύματα στο σώμα της.
Παράλληλα, η εφημερίδα ανέφερε ότι οι “σατανιστές” έκοψαν τα χέρια ενός τρίτου κοριτσιού και τα κράτησαν έτσι ώστε το αίμα να πέφτει πάνω σε μία βίβλο. Στην συνέχεια οι επιτιθέμενοι και οι μάρτυρες διέφυγαν από το σκηνικό και τα δύο κορίτσια κατάφεραν να κατέβουν από τον λόφο του Λινμέγιερ.
Σύμφωνα με το Sky News η εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι τα δύο κορίτσια ήταν δεμένα και υπάρχει πιθανότητα η επίθεση να ήταν για σατανιστική τελετή.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εξετάζουν τους ισχυρισμούς των κοριτσιών που δέχθηκαν την επίθεση ως μέρος σατανιστικής τελετής.
“Ηταν μία παράξενη επίθεση. Τα δύο κορίτσια περπατούσαν στην πλαγιά του λόφου το βράδυ της Παρασκευής μαζί με μία φίλη τους και πέντε ακόμη αγόρια. Από την ώρα που συνέβη το περιστατικό ενημερωθήκαμε από μέλη της κοινότητας για την επίθεση που συνδέεται με σατανιστική τελετή”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
“Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να αποκλείσουμε την περίπτωση αυτή, αλλά παραμένει ένα ανοιχτό ενδεχμενο που ερευνάται. Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες μιλώντας με τα θύματα όταν ανανήψουν”, κατέληξε η εκπρόσωπος.
Δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών, παραδόθηκαν τη Δευτέρα στην αστυνομία ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
ethnos.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: