Έχουμε δουλειά και ευθύνη για να κάνουμε πράξη τις χθεσινές αποφάσεις

28 10 2011

Παπανδρέου: Οι τράπεζες θα πληρώσουν το κόστος και όχι οι πολίτες

«Τα αποτελέσματα της Συνόδου δεν ήρθαν τυχαία, είναι αποτέλεσμα της δικής μας προσπάθειας» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στο διάγγελμά του. 

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ανοίγουν νέες προοπτικές με τη συμφωνία, ενώ διαβεβαίωσε ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τράπεζες και συντάξεις».

Καταφέραμε να διαγράψουμε ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας είπε ο Γιώργος ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι τράπεζες θα πληρώσουν το κόστος και όχι οι πολίτες».

Επίσης ανέφερε ότι στόχος είναι «του χρόνου να μην προστεθούν νέα χρέη. Θα το καταφέρουμε. Όταν δουλεύουμε μαζί, όταν τολμάμε, τελικά κατακτάμε τους στόχους μας. Μάχη που δεν δίνεται είναι μάχη που χάνεται. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «οι εταίροι μας θέλουν την επιτυχία μας και όχι την αποτυχία μας». «Θα χρειαστεί να δουλέψουμε μαζί» είπε ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς θα φτιάξουμε την Ελλάδα και κανείς άλλος για μας».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «αφού κερδίσαμε αυτή τη μάχη, μπορούμε να δημιουργήσουμε την παραγωγική Ελλάδα της δικαιοσύνης και της δημιουργίας. Είχαμε ένα κράτος σπάταλο και αδιαφανές». 
newsbeast.gr


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: