Όλη η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο

28 10 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στο Ιόνιο περιμένουμε συννεφιές και τοπικές βροχές αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη δυτική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την Έυβοια, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως το πρωί. Στις υπολοιπες ανατολικότερες περιοχές περιμένουμε λίγες μόνο συννεφιές.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο θα επιμείνουν στα 7 και τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 17 και στα δυτικά εώς 20 με 21 βαθμούς ενώ στα νησιά από 13 εώς 20 και στα Δωδεκάνησα εώς 22 βαθμούς.

Στην Αττική 
περιμένουμε περισσότερο ήλιο και λιγότερα σύννεφα το βοριαδιάκι όμως θα φτάσει πάλι στον Ευβοϊκό τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
 περιμένουμε λίγες συννεφιές, ανέμους δυτικούς ασθενείς με θερμοκρασία από 9 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι καιρό θα κάνει στις 28 Οκτωβρίου…

ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Έυβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις με το ενδεχόμενο για κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά οι βοριάδες θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εώς 19 βαθμούς και στη δυτική Ελλάδα εώς 21εναν βαθμούς ενώ στα νησιά από 13 εώς 20 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα εώς 21εναν βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική 
περιμένουμε λιακάδα και ένα βοριαδιάκι 4 με 5 μποφόρ και στον Ευβοϊκο εώς 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 19 με 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη 
περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με περισσότερο ήλιο και λιγότερα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί όχι παραπάνω απο 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εώς 17 βαθμούς.

Ακούστε τι καιρό θα κάνει το ερχόμενο Σάββατο…

ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Ευβοια και στην Κρήτη περιμένουμε συννεφιές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και κυρίως στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 εώς 18 με 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εώς 20 με 21εναν βαθμούς και στα νησιά από 13 εώς 21εναν βαθμούς. 

Στην Αττική 
περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το μεσημέρι, βοριαδάκι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
 περισσότερος θα είναι ο ήλιος και λιγότερα τα σύννεφα το μεσήμερι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς όχι παραπάνω από 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη Κυριακή…

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσγνωση του καιρού σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το  Pinnokio Weather Center

newsit


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: