Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 30/10 τα Ζώδια!

29 10 2011

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ο χειμώνας και το κρύο ήρθαν για τα καλά και η είσοδος σήμερα της Σελήνης στον Αιγόκερω το ζώδιο του ψύχους και του χρόνου τονίζει με τη σειρά της τα νέα δεδομένα. Μην ξεχάσετε την αλλαγή της ώρας και βρεθείτε να περιμένετε μονήρεις επί ώρες το πολυπόθητο ραντεβού σας.


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα εκτιμάτε τις δυνατότητες και αισθάνεστε τυχεροί για τα προνόμια που σας έχουν κληροδοτήσει πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Σίγουροι για την επιτυχία επιχειρείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που οι άλλοι φοβούνται. Αισθηματικά, το ρητό «κρύο, καιρός για δύο» σας ταιριάζει απόλυτα. Καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις εκτός σπιτιού.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις του συντρόφου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Ένα φιλικό πρόσωπο ίσως σας επισκεφθεί απρόσκλητα και βρεθείτε ξαφνικά να τρέχετε να συμμαζέψετε. Ιδανική μέρα για να κάνετε πράγματα μόνοι σας, είτε αφορούν την επιμέλεια του σπιτιού είτε τη φροντίδα του εαυτού σας. Ίσως αφιερώσετε χρόνο για να «ξεσκουριάσετε» κάποιες δεξιότητες σας.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εγκράτεια και η συνέπεια σας βοηθούν να κλείσετε κάποια συμφωνία και να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Η ελεγκτική στάση ενός οικείου προσώπου θα σας νευριάσει. Τα κοινά γούστα με ένα άτομο του άλλου φύλλου σας φέρνουν πιο κοντά και μια νέα σχέση κάνει τα πρώτα της βήματα. Μια όμορφη μέρα κατά την οποία ο έρωτας θα έχει ρόλο πρωταγωνιστικό.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα ξεκινά ξέγνοιαστα και χαλαρά. Από το απόγευμα και μετά θέλετε να συνδυάσετε τη διασκέδαση με τη σχέση και τα καταφέρνετε. Αν και έχετε την αίσθηση ότι καταφέρνετε κάποια πράγματα από καθαρή τύχη, στην πραγματικότητα ακολουθείτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας. Καλή μέρα για γυμναστική και ασχολίες που προάγουν την υγιεινή ζωή.

 
ΛΕΩΝ
Η μέρα ξεκινά με εντάσεις και αψιμαχίες έτσι για να ανάψουν τα αίματα και να έχετε κάτι να ασχολείστε. Σύντομα βάζετε νερό στο κρασί σας και προσανατολίζετε το ενδιαφέρον σας στη διασκέδαση και την ενασχόληση με κάποιο αγαπημένο χόμπι. Καλή μέρα για να συναντηθείτε με φίλους από τη δουλειά και να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογενειακές συνεστιάσεις και επαφές με τα μέλη της οικογένειας κάνουν την ημέρα «υπόθεση οικογενειακή». Αισθηματικά, δεν υπακούτε στα κελεύσματα της λογικής αλλά της καρδιάς σας και έτσι τα καταφέρνετε μια χαρά. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την επιμέλεια της εμφάνισης σας. Ίσως αντιληφθείτε ότι κάποιοι ζηλεύουν την ευτυχία σας.

 
ΖΥΓΟΣ
Το αν και πως θα τελειώσει μια υπόθεση που σας ενδιαφέρει, μονοπωλεί το χρόνο και τη σκέψη σας. Οι συζητήσεις με φίλους και γνωστούς μπορούν να σας συνεπάρουν σε σημείο που να αισθάνεστε χαμένοι από την έκσταση και την ικανοποίηση. Εργασίες και επισκέψεις εντός του σπιτιού ευνοούνται. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και ξεκουραστείτε.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθηματικά, έχετε τόση ρέντα που και εσείς οι ίδιοι απορείτε. Η υπερβολική ανάλυση των κινήσεων σας δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το λάθος. Είναι καλύτερα να αποδεχτείτε ότι και αυτό είναι μέσα στη ζωή. Εξαιρετική μέρα για να αποφύγετε επαφές και συναντήσεις που δεν σας προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Ένα δικό σας πρόσωπο ίσως σας ζητήσει μια εξυπηρέτηση.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ημέρα όπου η πολυαστρία στον 12ο οίκο σας βοηθάει να απομακρυνθείτε από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τα άγχη της εργασίας. Η ενασχόληση με εργασίες που απαιτούν κόπο και επιμονή σας βοηθούν να διοχετεύσετε θετικά την περίσσεια σας ενέργεια και να δραστηριοποιηθείτε. Αφήστε τις συζητήσεις για άλλη μέρα και προτιμήστε να ενδοσκοπήσετε.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα ξεκινά με διάθεση να κάνετε πράγματα που οι άλλοι δεν εγκρίνουν. Δείχνοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας προβαίνετε σε κινήσεις που σας ευχαριστούν και αδιαφορείτε για τις αντιδράσεις των άλλων. Καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα σημαντικά αλλά που έχετε καιρό να τα δείτε. Αποφύγετε να επικρίνετε το έτερο ήμισυ.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετική μέρα για να κλείσετε ένα θέμα μια και καλή. Η εχεμύθεια και συνέπεια των άλλων έρχεται να συμβάλλει θετικά στην θετική έκβαση μιας υπόθεσης. Η ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ωθεί να αρνηθείτε κάποιες προσκλήσεις και να προτιμήσετε την ησυχία σας. Ιδανική μέρα για μυστικές συζητήσεις και ανιδιοτελείς πράξεις. Έντονη διαίσθηση.

 
ΙΧΘΕΙΣ
Κατά την διάρκεια της ημέρας κάποια νέα δεδομένα ίσως αποκτήσουν ξεχωριστή σπουδαιότητα για την εξέλιξη μιας υπόθεσης. Μετακινήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες σας δείχνουν μια άλλη άγνωστη πλευρά τους. Καλή μέρα για να μοιραστείτε ιδέες και απόψεις με τους άλλους. Η αμφισβήτηση από ένα άτομο κύρους θα σας εκνευρίσει.
astrology


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: