Διαφοροποιείται ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου!

1 11 2011

  Οι καταιγιστικές εξελίξεις έφεραν και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης απέναντι από τον πρωθυπουργό. Η αλλαγή στάσης του έγινε μέσω κύκλων του οι οποίοι φρόντισαν να ενημερώσουν και ξένα πρακτορεία.
 Έτσι, ενώ χθες στήριζε την πρόταση Παπανδρέου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει ότι ΔΕΝ γνώριζε την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
 Μάλιστα τονίζουν ότι υποστήριξε την πρόταση τόσο στην κοινοβουλευτική ομάδα όσο και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.
  Κάποιοι προχωρούν και παραπέρα λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν ενημέρωσε τους εταίρους μας.
 Έτσι, αποφάσισε να το κάνει ό ίδιος. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών τα ξημερώματα ετοίμασε σχέδιο επιστολής προς τους ευρωπαίους εταίρους.
 Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ότι επρόκειτο να αναγγείλει τη διενέργεια δημοψηφίσματος, παρά μόνο για την ψήφο εμπιστοσύνης, μεταδίδει και το Reuters επικαλούμενο κυβερνητικό αξιωματούχο που δεν κατονομάζει.

«Ο Βενιζέλος δεν είχε ιδέα για το δημοψήφισμα. Το μόνο που ήξερε ήταν η ψήφος εμπιστοσύνης», είπε η κυβερνητική πηγή στο Reuters. 


newsit.gr

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: